Cookie- og Privatlivspolitik

Breakfast at Tiffany's (1961)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Breakfast At Tiffany's
|

Filmen 'Breakfast at Tiffany's' (Pigen Holly) handler om Holly - den dejligt excentriske New York City playgirl, som hele tiden er på jagt efter den rette rige mand.

Da den unge forfatter Paul Varjak flytter ind i nabolejeligheden fascineres og forvirres han fluks af den smukke Holly, der som offentlig person er både sexet, sofistikeret og stærkt flirtende, men når han er alene med hende en sårbar lille pige gennemsyret af neuroser. At gætte hvilken mand der er den helt rigtige for Holly, er nemt, men at se, hvordan romancen udfolder sig i praksis, er en af de blivende glæder i denne perle af en film med Henry Mancinis Oscar belønnede musik.

Historien om Holly blev overført til filmlærredet fra Truman Capotes bestseller af samme navn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Jeg tuder simpelthen så meget til filmens slutning. Det er bare filmarbejde - både fra manuskript, instruktør og skuespillerne når det er bedst. Det går lige i hjertet. Vejen derhen, altså til slutningen, er til tiden en smule kedelig, men det er med til at bygge op til den fantastiske afslutning, og er derfor det værd!

Simon

En ny favorit. Audrey Hepburn i sit es, hun burde klart have vundet en Oscar!

Wayne

Hård på ydersiden, men blød indvendig - sådan er der nok også mange unge som kan beskrives i dag. Og det passer i den grad på Holly.

Muggauser/8186

Lidt kedelig, og det er da bestemt ikke historien man skal ligge dybde i. Det er mere Andrey Hepburn og hendes beklædning. Fed stil ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.