Cookie- og Privatlivspolitik

Breakfast at Tiffany's (1961)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Breakfast At Tiffany's
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
Billetter
Blake Edwards’ tidløse filmatisering af Truman Capotes novelle ’Breakfast at Tiffany’s’ forlenede Audrey Hepburn med en af sine fineste stunder i rollen som society-pigen Holly Golightly. Holly bor alene i en New York-lejlighed og er personificeringen af den uafhængige moderne kvinde. Filmen skildrer hende med lige dele beundring og melankoli. Hun er faktisk så selvstændig, at hun end ikke har navngivet sin kat af frygt for at binde sig for meget til den. Hollys ubekymrede livsstil bliver imidlertid sat på prøve, da hun møder sin skriveblokeringsramte forfatter-nabo, der hellere end gerne vil have et forhold til hende. Alene still-fotografierne fra filmen har ikon-status. Og så glemmer man aldrig Henry Mancinis charmerende musik. Oplev klassikeren i en digitalt restaureret kopi.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Jeg tuder simpelthen så meget til filmens slutning. Det er bare filmarbejde - både fra manuskript, instruktør og skuespillerne når det er bedst. Det går lige i hjertet. Vejen derhen, altså til slutningen, er til tiden en smule kedelig, men det er med til at bygge op til den fantastiske afslutning, og er derfor det værd!

Simon

En ny favorit. Audrey Hepburn i sit es, hun burde klart have vundet en Oscar!

Wayne

Hård på ydersiden, men blød indvendig - sådan er der nok også mange unge som kan beskrives i dag. Og det passer i den grad på Holly.

Muggauser/8186

Lidt kedelig, og det er da bestemt ikke historien man skal ligge dybde i. Det er mere Andrey Hepburn og hendes beklædning. Fed stil ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.