Brad's Status

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og indeholder ingen elementer, der vurderes at kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
14.12.2017
Originaltitel: 
Brad's Status
Genre: 
Spilletid: 
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.5
4
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)

Resumé

Komedie-dramaet 'Brad's Status' handler om Brad, der tager sin søn Troy med på en tur for at besøge forskellige universiteter.

På turen møder Brad sine gamle skolekammerater, der alle har fået store karrierer. Selvom Brad egentlig er glad for sit liv i forstanden, så får turen ham til at sætte sit egen tilværelse og sine beslutninger i perspektiv.

Han skal nu vejlede sin søn til at træffe de rigtige valg for sin fremtid, mens han selv må overvinde sin midtvejskrise. 

Filmen er skrevet og instrueret af forfatteren bag bl.a. School of Rock og Nacho Libre og har komikeren Ben Stiller i titelrollen. Stiller prøver her kræfter med den mere dramatiske del af sit skuespil, som tidligere er set i film som The Secret Life of Walter Mitty og While We're Young.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... i rollen som Brad er Ben Stiller suveræn og hylende morsom på sin egen patetiske måde. " (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "... rejsen mod den nødvendige selvindsigt er troværdigt skildret og godt spillet, og så fungerer filmens emotionelle fortælling stærkt, naturligt og sine steder voldsomt rørende." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... filmen har en pointe, og selv om den indimellem tager sig vældig god tid med at få den leveret, så er den vigtig nok." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er ikke en stor film, men den rammer noget rigtigt. Jeg ved ikke, om det er vigtigt for andre end folk i den mellemste alder." (Bo Green Jensen)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.