Cookie- og Privatlivspolitik

Boy Erased

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Boy Erased
|

Filmen 'Boy Erased' handler om en søn, hvis far er præst, og som tvinger drengen til at deltage i et kirkeprogram, der forsøger at omvende hans homoseksualitet.

Dramaet er instrueret af skuespilleren Joel Edgerton, der tidligere står bag The Gift. På rollelisten findes Russell Crowe, Nicole Kidman, instruktøren Xavier Dolan og sangeren Troye Sivan.

'Boy Erased' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen sætter fokus på religiøs fanatisme i USA. Eller rettere: det handler ikke så meget om religion i sig selv. Men om de langt-ude fortolkninger, som nogen lægger i Bibelen - herunder at homoseksualitet er en synd og en sygdom, som skal "vaskes væk".

Jared er en af ofrene for den anskuelse, og han sendes på en genopdragelsesanstalt. Det er rystende, at den slags stadig foregår i et ellers moderne civiliseret samfund som USA. Filmen er endda halvbiografisk, hvilket er med til at gøre den nærværende.

Dorthea

Jeg vil da langt hellere se den her end Ben is Back!!

LINEuser/496865

Da jeg for 4 uger siden var inde og tjekke op på Golden Globe-nominerede films premiere-datoer, stod Boy Erased med premiere 10/1. Da jeg tjekkede for et par dage siden, stod der pludselig, at den ikke er planlagt til dansk premiere?! Det var da lidt af et spring for en film med så store navne - kan det virkelig være rigtigt???
Mvh Line (som havde glædet sig meget til denne film...)

DJT

Det er skam rigtigt. Hvilket er uforståeligt, da succesen med film som God's Own Country, Love, Simon og Call Me By Your Name viser, at der er et publikum til disse film, der rækker ud over LGBT+ publikummet.
Synd og skam.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.