Cookie- og Privatlivspolitik

Boss Baby

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en tempofyldt og let dramatisk stemning. Den indeholder flere voldsomme scener fra en drengs fantasiunivers samt flere scener med forvandlinger og let uhygge. I én uhyggelig scene overfaldes en hovedfigur af babyer med forvrængede kroppe, og i en anden langvarig og hæsblæsende scene jagtes hovedfigurerne af en ond babysitter. Da filmen foregår i et animeret univers, og da den indeholder meget varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.04.2017
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Boss Baby
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - engelsk tale (u/undertekster), 2D - engelsk tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - engelsk tale, Seniorbio - dansk tale
|

I animationsfilmen ’Boss Baby’ kommer Tims forældre hjem med en ny baby i favnen, og kort efter opstår der kaos.

Tim, der var glad for tilværelsen som enebarn, ser som den eneste, at det nye familiemedlem ikke er en helt almindelig baby.

Udover at stjæle opmærksomheden går baby-bossen også i jakkesæt, taler som en voksen og holder hemmelige møder med andre babyer. I et forsøg på at afsløre sin nye lillebror over for forældrene, går Tim i gang med at skaffe bevismateriale.

’Boss Baby’ er instrueret af manden bag Madagascar-filmene og Megamind, og denne gang handler det om søskenderivalisering, og hvordan spædbørn styrer hele familielivet. Søren Pilmark, Niels Olsen og Lucas Lomholt Eriksen er blandt de danske stemmer på rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (709 votes)
4.4
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er rigtigt mange gode grin at hente i de mange kreative og sjove løjer, der opstår, når Tims fantasi tager over, men også beskrivelsen af livet med et spædbarn fra forældre-perspektiv ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Historien bliver indimellem lidt for ’amerikansk’, sukkersød og fortænkt [...] men animationen er godt lavet ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] bruger barnets fantasi til at twiste de kedelige bleskiftesituationer og den søvndepraveringstortur, som en familieforøgelse kan afstedkomme, til actionfyldt og fantasisprudlende eventyr." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er en skør verden [...], så kulørt og organisk forgrenende som et barns bevidsthedsstrøm, og der er en jazzet rytme over den måde, de forskellige stilarter remixes på." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "... det er sjovt på sin forstyrrede måde, og det ender naturligvis som det skal.” (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Både animation og historie er set meget bedre.

Mallica

Den var meget sjov når man kunne trække referencer fra det virkelige liv, men ikke noget videre mesterværk.

piauser/709363

Ikke mange grin og meget hullet historie.

Maiken

Sjov på mange måder og med god fokus på hvordan et barn kan opleve en familie forøgelse.

Løjsa

troede vi skulle ind at se en sjov film, men vi var alle 5 ved at falde i søvn flere gange i løbet af filmen.
Vi grinte ikke en eneste gang, og det gjorde de andre i biografen heller ikke.

Rommeuser/446006

Sjov, sød og næsten genial, jeg ved ikke hvad, men jeg savnede lidt.

Lene

Der sker noget hele tiden er underholdt og er meget skæg og sjov

Emma

Jeg to mine 2 søskende med ind og se denne, henholdsvis en på 8 & 4, de synes begge to den var helt vil skøn, og jeg synes personligt selv også at den var sjov og spændende, synes helt klart at den kan ses af alle.

Jannieuser/349161

Sød & ok sjov film. Havde nok valgt en anden hvis jeg havde vidst at den "kun" var ok. Min datter på 10 syntes den var sørgelig på et tidspunkt mod slutningen og gik ud fra biografen med en følelse af at være ked af det. Temmelig ufedt!!

Mads

I min bog er den desværre langt fra Dreamworks bedste. Sætte pris på budskabet den gir børn, men det er udført på en måde der ikke bør vises til sarte sjæle. De livlige fantasier Tim af og til har er fantastisk animeret og slutningen er til at få et smil på læberne af, men alt andet er til og klø sig selv på hovedbunden af

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.