Vind biografbilletter hver uge

Book Club

Tilladt for alle
Filmen har en let og humoristisk tone. Der er en række scener med optakt til erotisk indhold, men ingen af disse scener er grænseoverskridende for børn og forløses alle med humor. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, der vil kunne virke grænseoverskridende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
09.08.2018
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Book Club
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Komedien 'Book Club' handler om fire modne veninder, der har kendt hinanden i over 40 år.

Kvinderne lever vidt forskellige liv. Vivian er en travl forretningskvinde, der kun nyder uforpligtende forhold, Diane er blevet enke, Sharon er stadig ikke kommet videre fra sin skilsmisse, og Carols ægteskab er i krise. 

Veninderne holder dog kontakten ved lige via en månedlig bogklub, og da E.L. James' erotiske bestseller Fifty Shades of Grey kommer på banen, sætter romanens frække indhold venindernes egne romantiske situation på dagsordenen. 

'Book Club' er en stjernespækket og varm film om livslange venskaber samt om at finde tilbage til eller frem til kærligheden i en sen alder. 

Temaet og tonen minder meget om modne publikumssucceser såsom The Best Exotic Marigold Hotel og Nancy Meyers-filmene De't indviklet og Praktikanten.

Foruden de fire store skuespillerinder i hovedrollerne er aldrende Hollywood-stjerner som Andy Garcia, Richard Dreyfuss og Don Johnson på banen som gråt guld, der stadig kan levere. (copyright: kino.dk)

Skal du se Book Club?
(260 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.