Cookie- og Privatlivspolitik

Book Club

Tilladt for alle
Filmen har en let og humoristisk tone. Der er en række scener med optakt til erotisk indhold, men ingen af disse scener er grænseoverskridende for børn og forløses alle med humor. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, der vil kunne virke grænseoverskridende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
09.08.2018
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Book Club
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|

Komedien 'Book Club' handler om fire modne veninder, der har kendt hinanden i over 30 år.

Kvinderne lever vidt forskellige liv. Vivian er en travl forretningskvinde, der kun nyder uforpligtende forhold, Diane er blevet enke, Sharon er stadig ikke kommet videre fra sin skilsmisse, og Carols ægteskab er i krise. 

Veninderne holder dog kontakten ved lige via en månedlig bogklub, og da E.L. James' erotiske bestseller Fifty Shades of Grey kommer på banen, sætter romanens frække indhold venindernes egne romantiske situation på dagsordenen. 

'Book Club' er en stjernespækket og varm film om livslange venskaber samt om at finde tilbage til eller frem til kærligheden i en sen alder. 

Temaet og tonen minder meget om modne publikumssucceser såsom The Best Exotic Marigold Hotel og Nancy Meyers-filmene De't indviklet og Praktikanten.

Foruden de fire store skuespillerinder i hovedrollerne er aldrende Hollywood-stjerner som Andy Garcia, Richard Dreyfuss og Don Johnson på banen som gråt guld, der stadig kan levere. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (376 votes)
4.7
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... de fire fuldstændigt fabelagtige skuespillerinder [...] formår at løfte et letbenet og til tider direkte fjoget og klichefyldt manuskript, fylde det med erfaring og levet liv og gøre det både morsomt og i sidste ende oprigtigt rørende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Filmen går ikke planken ud og lader de fire rent faktisk eksperimentere med ting fra '50 Shades', men udvikler sig i stedet til ikke én, men fire halvdårlige rom-coms." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'Book Club' er pæn og overklassestilig og utroligt hvidvinsrislende, men den mangler rigtigt bid, rigtig sårbarhed og uskønhed for at få en realistisk klangbund ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Læseklubben her lader, som om den fokuserer mest på sexbehov, men ender selvfølgelig i den mainstream af film om det grå gulds eventuelle erotiske liv ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marie Kristine

Underholdene og gode grin. Skønne skuespillere der matcher og klikker godt sammen. Alle kan finde kærligheden, uanset alder.

Marie

men lægger for meget op ad sex and the city karakterene

Mikebars

Kan bare ikke lade de her film være. Super feel good film

Teauser/842866

Sød film med gode grin. Ikke de helt store højdepunkter. Men rigtig sød er den.

Benjamin

Kan virkelig godt anbefales, filmen er virkelig sjov. 5 meget store stjerner

Segoyuser/116755

Der var bestemt scener der kunne grines og smiles ad...

Der var så flot en rollebesætning som dog ik formåede at komme igennem med slagkraft på de budskaber som der var en del af!!

Godt skuespil her og der nogen bedre end andre!

Dog er der ved denne film noget at tænke over bagefter.

Havde ingen forventninger for var ik en film oprindelig ville have valgt , en ven havde sagt den skal vi da se:-))

Mette

Jeg havde faktisk glædet mig til at se filmen, men syntes den var for letbenet og indimellem for barnagtig, bevares den kunne da sagtens ses, men jeg kunne ikke rigitg leve med i filmen, kedede mig faktisk lidt. Men de spillede da godt , alle skuespillerne.

TINAuser/211552

Det er lang tid siden jeg har Grint så meget i biffen. Suveræn film. Kan kun anbefales. De "gamle" skuespillere spiller deres roller perfekt.

Jetteuser/947960

Jeg var til forpremiere og der blev rigtigt luftet lattermusklerne. Så dejligt befriende og uhøjtiligt, uden det bliver for meget

Janeuser/794312

Det var helt igennem underholdende og velspillet af alle. Skønt at se alle de "gamle" skuespillere i helt forrygende form. Plottet er dejlig jordnært og morsomt med alle de feminine indslag og udbasunering af det kvindelige køns alders-udfordringer. Kan varmt anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.