Cookie- og Privatlivspolitik

Bobbi Jene

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en rolig grundstemning. Den indeholder dog flere dramatiske dansescener, og flere scener med en kvinde, som dansker voldsomt og seksuelt både med og uden tøj på. I to scener ser man på afstand den kvindelige hovedperson ligge og bevæge sig på gulvet på maven ovenpå en sandsæk og stønne højlydt. Da ingen af scenerne er detaljerede, og da det seksuelle skildres i en kunstnerisk og let atmosfære, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
19.04.2018
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bobbi Jene
|

Dokumentarfilmen 'Bobbi Jene' handler om den amerikanske danser, Bobbi Jene, der har været den store stjerne i det legendariske israelske dansekompagni Batcheva i de sidste 10 år.

Nu beslutter hun sig for at rejse tilbage til sit hjemland, USA. Men at skulle rives væk fra de dybe bånd hun har knyttet til både stedet og til menneskene i kompagniet viser sig at være mere smertefuldt, end hun havde forventet.

Hun må tage afsked med sin mentor og koreograf Ohad Naharin, ligesom hun må give afkald på en ny ung kærlighed for at gå en ukendt fremtid i møde.

'Bobbi Jene' vandt hele tre ud af fire mulige priser på Tribeca Film Festival i New York. Den danske instruktør har tidligere stået bag 'Songs for Alexis' og er gift med skuespilleren Oscar Isaac.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.6
5

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Filmens styrke ligger i dens rå kompromisløshed. Bobbi Jene har ingen grænser og lader derfor Elvira Lind komme så tæt på, at vi kan mærke sveden på egen krop - både angstens og triumfens og erotikkens." (Louise Kidde Sauntved)

  • Jyllands-Posten

    "Elvira Lind følger danserens følelsesmæssigt tumultariske år som fluen på væggen, og det er dybt rørende at være vidne til." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Elvira Lind [bliver] befriende i de små øjeblikke, der som enhver bevægelse ændrer betydning over tid." (Kristoffer Hegnsvad)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.