Vind biografbilletter hver uge

Blinded by the Light

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og varm grundstemning. Den indeholder dog enkelte scener med trusler, skænderier og forfølgelser samt scener, hvor personerne er kede af det og bange. Den indeholder desuden en scene med en aggressiv stemning, hvor en af filmens vigtige personer under en demonstration bliver overfaldet og slået ned. Da scenen er af kortere varighed og de filmiske virkemidler er afdæmpede, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
17.10.2019
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blinded by the Light
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

Filmen 'Blinded by the Light' foregår i 1980ernes England, hvor jernladyen Margaret Thatcher styrer landet med hård hånd, og arbejdsløsheden er enorm blandt især folk i provinsen og de unge.

Med denne håbløse udsigt står teenageren Javed, der er af indisk afstamning, til at ende som taxachauffør eller grønthandler.

Javed vil dog hellere være forfatter, men familien, og især hans traditionsbundne far, ser ingen karrieremuligheder i at skrive bøger, så han forsøger at punktere sin søns drøm.

Den nedslåede unge mand oplever dog fornyet håb og inspiration gennem den amerikanske rockstjerne, Bruce Springsteens, musik, hvis tekster taler direkte til ham.

'Blinded by the Light' er en feel good-film om at følge sine drømme uanset om det betyder, at man må tage afstand fra sin families værdier.

Komedie-dramaet er instrueret af Gurinder Chadha, som tidligere har stået bag britiske teenage-klassikere som Bedre end Beckham og Hormoner, hængerøve og hårde bananer. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Blinded by the Light?
(186 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter