Cookie- og Privatlivspolitik

Blind Dating

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Blind Dating
|

Det er ikke nemt at finde den eneste ene, når man intet kan se, hvilket er handlingen i 'Blind Dating'.

Danny er intelligent og selvsikker. Han ser godt ud - men selv kan han ingenting se. Danny har altid været blind, men alligevel er han en af byens populæreste fyre. Og så er det klart, at Dannys pigeglade brormand, Larry, bliver noget chokeret, da han finder ud af, at Danny stadig er jomfru.

Det skal der straks laves om på, og Larry har masterplanen. Det er dog ikke alle piger på Larrys liste, der er lige begejstrede for den slags 'Blind Dating'. Det er speed-dating med blindestav og på helt eget ansvar, når Larry og Danny går i gang med handikaphjælp for viderekomne.

Men én ting er at miste sin mødom. Noget andet er at møde den rigtige - når man ikke kan se hende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mark

Nu er filmen godt nok fra 2006, så jeg er måske lidt sent ude, men det er aldrig for sent at få øjnene op for nye og spændende film. Nå, men nu til mine betragtninger.

Qua min beskæftigelse som ekspert inden for dating, herunder inden for blind dating har jeg set rigtig mange film om kærlighed og parforhold. Denne film hører til blandt de bedre. Det er en hyggelig og sød fortælling, men man kunne godt savne lidt flere humoristiske scener.

Peter

Det er sjældent man falder over en film om dating der ikke er super plat, men den her var nu ret sjov må jeg sige.

Chris

Blind dating er seriøs underholdning der virkelig fanger en fra start af. Den skal helt sikkert ses igen. Overvejer om jeg skal invetere hende jeg på date med imorgen med over og se den.

David

Hvis man trænger til at få nogle "tomme kalorier" ind gennem øjnene, er det da en ok underholdende dating film. Man skal dog på ingen måde forvente et komisk mesterværk. Om ikke andet kan man da – hvis man selv dater – bruge den til at få lidt inspiration til første date ;-)

Simon

Jeg synes faktisk at det var en rigtig sjov film. Ikke original eller prangende, men har da overvejet at lave en joke på den på http://finddating.dk/.

Wayne

Ideen om en blind, som møder en fra en anden kultur kunne have været god.

Desværre mangler Cris Pine karisma - og en blind der dater, det kunne have været så meget sjovere.

Hvis den havde været lavet med engelsk charme, så kunne den have været et hit.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.