Cookie- og Privatlivspolitik

Black Widow

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget, dramatisk og let dyster grundstemning. Den indeholder flere voldsomme og langvarige scener med slåskampe, skudvekslinger, forfølgelser, truende karakterer og massive ødelæggelser. Filmen foregår imidlertid i et superhelte-eventyrunivers, hvor hovedkaraktererne er stærke og handlekraftige. Den indeholder ikke blodigt udpenslede voldsscener og flere af de dramatiske scener præges af en humoristisk forløsning. Derfor vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.07.2021
| |
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Black Widow
|
Billetter

Superheltefilmen 'Black Widow' er en solo-film om Marvel-heltinden Natasha Romanoff, der første gang optrådte i Iron Man 2 og senest i Avengers: Endgame.

Vi befinder os i tiden før 'Endgame', hvor Black Widow er ved at undersøge de mørkere sider af hendes hovedbog, da en farlig konspiration med tråde til hendes fortid opstår.

Forfulgt af en kraft, der ikke skyr nogle midler for at stoppe hende, må Natasha håndtere sit liv som spion og de forliste relationer, som blev efterladt i hendes kølvand, længe før hun blev en Avenger.

'Black Widow' bliver den anden film i MCU med en kvindelige superhelt i førertrøjen efter Captain Marvel og den første i Fase Fire af Marvels filmiske univers.

Filmen introducerer bl.a. skurken Taskmaster, der har evnen til at efterligne enhver kampstil til perfektion.

Scarlett Johansson spiller selvfølgelig titelkarakteren, mens Florence Pugh, David Harbour og Rachel Weisz er alle nye i Marvel-sammenhæng.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (66 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Kedeligt er det ikke, selvom man ved vejs ende føler sig godt mør af 130 minutters håndmadder og bøllebank, der betyder, at karakterer og miljø i 'Black Widow' kun når at blive foldet ud i korte glimt, inden den næste eksplosion indvarsler mere sveddryppende stuntarbejde." (Kristian Lindberg)

  • Filmland P1

    "For der er noget sært tilfredsstillende ved at se en film befolket af kvinder og så tre mænd i biroller. [...] Det er forfriskende og viser, at når næver, flyveskaller, spark og hug hvirvler rundt, betyder kønnet mindre - bare det er fedt koreograferet. Og det er det!" (Maria Månson)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ida

Black Widow er en passende tilbagevenden til filmene for Marvel. Det er måske en af ​​de mere seriøse og dialogtunge poster i Marvel Cinematic Universe, men Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour og Rachel Weisz bærer en overbevisende nok dynamik og bærer en ligetil spionfortælling med anstændig følelsesmæssig dybde.

Thomas

Nå.. ja jeg havde da godt nok glædet mig rigtig længe til denne film, for er der en bedre følelse, end at sætte sig til rette i biografsædet, med en pose snolder og en cola, og lade sig forføre af Hollywoods seneste Blockbuster. Og jeg skal være den første til at indrømme: Jeg elsker MCU! Siden Iron Man i 2008 startede denne kæmpe filmserie, har jeg været hooked. Jeg har set alle filmene i biffen, langt de fleste i den første weekend efter premieren.

Så ramte Covid-19! Jeg var virkelig ked af det når de nye film blev udskudt gang på gang. Men der var en mening med det. Og efterhånden kunne man se lyset for enden af tunnelen. Biograferne åbnede igen, godt nok med et tyndt program med smalle film, og danske film. Og jo, der kom nogen usædvanligt gode danske film i efteråret, men jeg savnede stadig Hollywood drønet. Efter endnu en nedlukning, og endnu en genåbning, så det lovende ud for alle de udskudte film.

OG SÅ SKER DETTE HER!

Jeg får næsten lyst til at rive min ene arm af, for at have noget kaste i hovedet på en eller anden.

Man bliver jo tvunget til at udvide sit Disney+ med Premier Access, uanset om man hellere ville se den i biffen eller ej. Jeg er sådan set ligeglad med om det er Disneys eller NFB`s skyld, det er os film fans der bliver ramt.

annjoe

Herfra får den 6 stjerner af mig. Flot produceret, god humor - alt, hvad jeg havde brug for i en Marvelfilm. Eneste minus var, at vi så den i Park Bio på en af årets varmeste dage. Aircondition kunne ikke følge med, og Park Bio, som jeg var i for første gang, er hyggelig, lyd og billede var fin - men lærredet kunne godt være større, og det er en gammel biograf, hvor man hører og lugter ALT fra salen. Ikke lige den oplevelse vi havde ønsket til en film, vi ventet på i mere end et år. At de store biografer og især Nordisk Film (hvor jeg har været medlem i mere end 10 år) svigter biograffans - Marvelfans i særdeleshed, kan de ikke være bekendt. Det er muligt, man kan streame fra Disney+, det har jeg selv, og det koster 179 at købe filmen. Men når det er sådan en film, skal den da ses i biografen. Jeg synes, det er et gigantisk selvmål fra biografernes side. Endgame slog alle rekorder, så mon ikke, de ville have tjent en anelse på billetpriserne til Black Widow alligevel? Det er påfaldende, at de små biografer har råd til den. Det var en meget dårlig beslutning for os Marvelfans, at I statuerer eksempel på denne film. Jeg gætter på, at Disney+ er ligeglad med, hvad et lille marked som Danmark gør.

Wayne

MCU/Disney's fabrik er så solidt forankret at det er tæt på umuligt at falde helt igennem, og dermed lave en direkte dårlig film.

Stunts/CGI og cast er altid hentet fra øverste skuffe - så allerede her er den første stjerne givet på forhånd. Det er simpelthen en fornøjelse at se på.

Det samme kan desværre ikke siges om historien. Jeg havde set frem til det flere Avengers film havde lovet mig; Black Widows fortid parret med hendes makkerskab med Hawkeye.

I stedet fik vi en amerikansk forhistorie om en gakket "super" familie (inspireret af løjerne fra Guardians of The Galaxy og Thor Ragnarock).

Humor er som regel altid et godt virkemiddel, men det falder en smule til jorden, her hvor emnet om de udnyttede og golde "enker" faktisk er dybt alvorligt.

Når det hele så bindes sammen med middelmådige modstandere, og en slutning som åbenbarer at det hele bare er en udvidet intro til Haweye serien på Disney+, så skal man være skuffet.

At det så samlet lige rammer en stjerne mere, skyldes den forbandet flotte produktion, og stunts der som altid er i høj kvallitet.

6/10

michael

vent what. premiere 9 juli men filmen går kun i 2 biografer?
PLEASE fortæl mig den kommer til flere biografer end det?

Uffe

Hos DR (Filmland P1) er filmen ikke anmeldt af Per Juul Carlsen, men af Maria Månson.

Anmeldelsen kan findes på https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/er-det-et-vaerdigt-farvel-superhel...

Og nu vi er ved det: Det er suverænt at I, Kino.dk, samler anmeldelser fra forskellige medier, men kunne I ikke være søde at (begynde at) sætte links på til de respektive artikler?

På forhånd mange tak, og de bedste hilsner fra Uffe

Daniel Bentien

Tak for at spotte anmelder-fejlen.

Det er en rigtig god pointe med links til anmeldelserne. Det er desværre ikke noget, vores system kan på nuværende tidspunkt.

Mange hilsner Daniel

IM STEPH

Det er for dårligt at den ikke kommer i biografen

michael

kommer den ikke til bio alligevel?

IM STEPH

Kun et par stykker i kbh

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.