/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Black Snake Moan

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.06.2007
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Black Snake Moan
|

I 'Black Snake Moan' finder den gudfrygtige blues guitarist Lazarus (Samuel L. Jackson) en dag en bevidstløs, halvnøgen pige på vejen udenfor sit hus.

Rae (Christina Ricci) har været udsat for seksuelle overgreb i sin barndom og hun har et konstant behov for opmærksom hed og bekræftelse.

Ægte følelser og kærlighed har hun dog langt svære ved at finde og fastholde især i forholdet til kæresten Ronnie (Justin Timberlake).

Lazarus ser det nu som sin opgave, at lærer Rae at stole på andre mennesker og at omsorg og næstekærlighed ikke er det samme som seksuelle modydelser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Hun har dybe sår som skal heles, han skal også gennem en proces - og de hjælper hinanden til at komme videre.

Jeg tror aldrig jeg har set Samuel L. Jackson spille bedre - og Christina Ricci er intet mindre end fantastisk. Med lidt mere arbejde i birollerne (Justin Timberlake gør det rimeligt, men kunne nemt være udskiftet) så burde filmen have været Oscar materiale - men emnet er nok for kontroversielt for Hollywood, desværre.

Lars Michael

jeg bliver nød til at sige mesterværk, Samuel L. Jackson spille som altid super godt han ved hvordan man skal spille og hvordan.

Simon

Black Snake Moan er en meget flot og gribende film. Historien er troværdig, og skuespillet er gennemført. Især spiller Christina Ricci rollen som Rae super flot. Og så er Samuel L. Jackson genial i rollen som troende, tidligere bluesmusiker, der så brændende ønsker at hjælpe hende. Soundtracket passer så perfekt, så man flere steder sidder med tårer i øjnene. Jeg kan i den grad anbefale den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.