Cookie- og Privatlivspolitik

Big Time

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
03.05.2017
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Big Time
|

'Big Time' er en dokumentar og et portræt af Danmarks verdenskendte arkitekt, Bjarke Ingels.

Som ung mand drømte Ingels om at lave tegneserier, men han er siden blevet udråbt af The Wall Street Journal til "en af arkitektverdens største stjerner".

Dokumentaren følger arkitekten gennem fem år (2011-2016), mens han kæmper for at fuldføre sit største projekt til dato. Bjarke Ingels Group (BIG) har fået til opgave at designe og bygge en af de skyskrabere, der skal erstatte tvillingetårnene, som styrtede sammen den 11. september 2001.

Mens han er i gang med at skabe en bygning, som kommer til at ændre selveste New Yorks skyline, bliver han ramt af helbredsmæssige udfordringer.

'Big Time' tegner et personligt billede af den nyskabende og ambitiøse dansker, som hele Verden fejrer som et geni. Kaspar Astrup Schröder stod også bag dokumentarfilmen Lej en familie A/S.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
4.6
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Big Time' [har] en skyskraberhøj feel good-faktor og en høj informationsfaktor." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "... filmen [udnytter] ikke visuelt sit emne tilstrækkeligt. Den er flot, men ikke flot nok, når man tager dens materiale i betragtning." (Katrine Sommer Boysen)