Cookie- og Privatlivspolitik

Bedtime Stories

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
27.02.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bedtime Stories
|

I 'Bedtime Stories' er Adam Sandler onklen Skeeter Bronson, der arbejder som handyman på et hotel om dagen, og som modvilligt går med til at passe sin nevø og niece om natten.

For at dysse dem ned tyer han til at fortælle dem historier og åbner derved – uden at være klar over det – døren til deres livlige fantasi. Skeeter opdager hurtigt, at begivenhederne i deres fantasiverden på forunderlig vis bliver spejlet i hans eget liv.

'Bedtimes Stories' har Adam Sandler i rollen som onkel Skeeter, og filmen er instrueret af Adam Shankman, der bl.a. også står bag Hairspray.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (538 votes)
4.1
1.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... selv om filmen er både sentimental og banal, er der også noget afvæbnende sødmefyldt over den, der vil appellere godt til børn." (Ann Lind Andersen) ()

  • Ekstra Bladet

    "... makværk." (Henrik Queitsch) ()

  • Politiken

    "Selv om fortællingen skal minde os om moderne eventyr, vil den være komplet uforståelig for børn. Og for alle over otte år vil filmen omvendt være så fjoget og forudsigelig, at den nærmest er ulidelig." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Som det er oftest, når det drejer sig om Sandler - så er han en flink fyr, som de fleste kan lide. Han har lidt modgang, med en masse fald på halen komik - der er ofte en pige med, som han får til sidst. Resten er så den smule historie det hele er pakket ind i. Ideen kunne faktisk være rigtig god, at man kunne gøre historier levende. Der findes mange gode eksempler, f.eks Jumanjii, hvor det lykkes rigtig godt. Men når Sandler er med, ender det bare i en gang lyserød pladder.

S. Rico

Jeg havde egentlig forventet mig mere af denne. Idéen kombineret med Adam Sandler burde have givet et bedre resultat.

lotte

En ok godnat historie

mADS 22

den er sjov nok

Meten

Er der en skuespiller man ikk kan andet end at elske, er det simpelthen Adam Sandler, og det er selvfølgelig ikk anderledes i "Bedtime Stories"

Jeg elskede filmen, den har en go historie, nogle fede overraskelses momenter, og selvom det med de fleste film er sådan at man ser de bedste klip i traileren og resten af filmen så bare er en skuffelse, så var det på ingen måde sådan med "Bedtime Stories"!

Ka du li komedier og ka du li Adam Sandler, må du på ingen måde gå glip af Bedtime Stories - køb den på dvd!

The Joker

Mega fed film :)

simoneuser/785198

Endu en god film fre Adam Sandler, filmen er god for hele familien og fanger alle alders grupper, rigtig sød og en man kan grine af. God historie og ja, den er god andet kan jeg sgu ikke rigtig sige.

Christian

Denne film var endnu en god succes fra Adam Sandler. Og denne gang var den meget mere børnevenlig, da der har været meget kritik af hans ordforbrug i de tidligere film han har medvirket i. Den er rigtig sjov, og jeg synes helt sikkert at det er en film man skal se. Der mangler bare lidt flere sjove "personer" i filmen, det træls det kun er Adam Sandler som underholder. Ellers er den bare "Brilliant".

Ciliauser/286961

God film, men ikke særlig børnevenligt at filmen var med engelsk tale... En familie film der vises kl. 16.00 burde være med dansk tale så børn også får noget ud af den...

Keglemis

Jeg fik grinet rigtig meget.. Den er virkelig godt lavet, og er fyldt med god fantasi.. Og så er jeg vild med Bugsy.. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.