Cookie- og Privatlivspolitik

Becoming Jane

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
15.06.2007
| |
12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Becoming Jane
|

'Becoming Jane' handler om forfatteren Jane Austen på det tidspunkt, hvor hun så småt er begyndt på bogen 'Stolthed og fordom'.

Hun er 20 år og har forelsket sig i den unge, irske advokat Tom LeFroy. Men Austens familie mener bestemt ikke, at han er et godt parti for den unge Jane, og familien har andre og mere passende bud til et ægteskab.

Men den unge Jane ved, at der skal to til at skabe en lykkelig slutning og indleder en stormende og skandaløs affære med LeFroy.

'Becoming Jane' er historien om Austen selv, hvis mange Jane Austens fantastiske kærlighedshistorier allerede er kommet på det store lærred. Den unge Jane spilles af Anne Hathaway, og filmen er instrueret af Julian Jarrold.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cami

Som de 4 stjerner siger; var filmen 'god'. Hvis du er til historiske film med 'flotte' kjoler og mænd i stramme bukser vil du nok også kunne lide den her film..

2 ord: James McAvoy... Grrr.. I mean.. Damn..

Ren kærlighed herfra til ham.

Anne Hathaway spiller (som altid?) også fantastisk. Selv med fake accent.

Mathilde

Som allerede nævnt af andre, passer Anne Hathaway helt igennem fantastisk i rollen som Jane Austin, hun formår at virke speciel og dominerende i sine meninger, samt lige så intelligent, stædig og livsforstående, som Jane i den grad var.

En sådan rørende romance mellem Jane og den super charmerende Tom, glemmer man sjældent. Ej... hvor man dog håbede at de endte sammen!

Dog er det meget troværdigt at den er baseret på en virkelig historie, samt virkelige personer.
Fantastisk film.. Se den.

Katja

Hathaway er den fødte Austen men McAvoy derimod gør det rigtig godt og hvis jeg havde været 10 år yngre kan jeg godt lov at mit værelse havde været fyldt op med plakater af ham!

Se den hvis du mangler en romantisk film som får dig til at græde lidt

og endnu bedre se den hvis du godt kan li' film som foregår tilbage i tiden!

Nadineuser/13852

Anne Hathaway født til at spille Jane Austen. hun formår at fremstille stædigheden og den kærlig kvinde følelse... fantastisk film.. se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.