Cookie- og Privatlivspolitik

Beast (2022) (ii)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder utallige scener med en truende og ildevarslende stemning. I mange scener truer og angriber en stor aggressiv løve. Flere af scenerne er meget voldsomme og ekstremt blodige og er skildret med markante chokeffekter. I flere scener ser man dødeligt sårede og meget blodige og døde mennesker. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
22.09.2022
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beast
|
Versioner: se alle
2D, 2D 4DX
|

Filmen 'Beast' har Idris Elba i hovedrollen, som er kendt fra Mandela - Vejen til frihedFast & Furious Presents: Hobbs & Shaw samt tv-serierne The Wire og Luther

Dr. Nate Samuels er for nylig er blevet enke, og vender nu til Sydafrika, hvor han første gang mødte sin kone. Turen til et vildtreservat med sine to døtre har længe været planlagt, men det, der begynder som en oplevelsesrejse, bliver en frygtindgydende kamp om overlevelse.

Da en hanløve, som har overlevet blodtørstigt krybskytteri, ser nu alle mennesker som sin fjende, og begynder at forfølge familien.

'Beast' er instrueret af Baltasar Kormákur, som tidligere har lavet film som Adrift, Everest og den islandske film Dybet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.7
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Idris Elba i kamp mod en arrig hanløve i 'Beast' er effektiv og forudsigelig underholdning." (Ann Lind Andersen)

  • Politiken

    Det er da sjovere at se 'Beast' end at løbe en halvmaraton, hvis man vil have pulsen op, men forvent ikke for meget. (Nanna Frank Rasmussen)

  • Soundvenue

    "Men hvis man ser bort fra det haltende plot og det lidt udvandede budskab leverer 'Beast' en dejligt koncis halvanden times spændingsfilm, hvor man kan mærke, hvordan det er, når junglens konge slår tilbage mod dem, der truer dens art." (Jonas Ernst Monty)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.