Cookie- og Privatlivspolitik

Beast (2017)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
26.07.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Beast
|
Beast plakat

Dramaet 'Beast' handler om en lille og isoleret britisk ø, hvor den 27-årige kvinde Moll forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal.

Pascal hjælper Moll med at bryde fri fra hendes undertrykkende familie og kontrollerende mor, og Moll føler endelig, at hun kan være sig selv. Men alt vendes på hovedet, da Pascal bliver anklaget for at stå bag en række brutale seriemord på flere teenagepiger, som er sket over flere år.

Nu må Moll vælge, om hun vil stå ved Pascals side og forsvare ham eller vende ham ryggen og lytte til resten af befolkningen i det lille øsamfund.

'Beast' er instruktørens spillefilmsdebut, og på rollelisten er bl.a. Johnny Flynn, der har medvirket i Skyerne over Sils Maria og er kendt fra tv-serien 'Lovesick'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.6
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Det bedste ved 'Beast' er derimod ikke hvad og hvordan, men hvor. Den engelske kanal-ø Jersey er ikke blot hjemstavn for instruktør Michael Pearce, men også den klippefaste, rå og romantiske ramme ..." (Morten Vejlgaard Just)

  • Jyllands-Posten

    "[Moll] spilles forrygende af Jessie Buckley, som må række længere og længere ned mod det dyriske fundament efterhånden som plottet skrider frem." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Filmen er en landskabeligt smuk og psykologisk begavet undersøgelse af helt almene fænomener som angst og begær, kontrol og vildskab, normalitetet og afvigelse, uskyld og skyld." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.