Balladen om den hvide ko

Tilladt for børn over 11 år
Filmen, der er roligt fortalt, har en trist og konfliktfyldt stemning. Filmen indeholder flere scener med personer, der bryder sammen i sorg over tab af deres nærmeste. I en dramatisk scene ses desuden en person dø af forgiftning. Da det voldsomme ikke er blodigt udpenslet, og da det indgår i en roligt fortalt film, vurderes det, at den kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
01.09.2022
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ballad of a White Cow
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den iranske film 'Balladen om den hvide ko' foregår i Teheran, hvor Minas liv vendes på hovedet, da staten oplyser hende om, at hendes mand var uskyldig i den forbrydelse, han blev henrettet for året forinden.

Da myndighederne forsøger at lukke sagen med en overfladisk undskyldning og lille økonomisk kompensation, beslutter hun sig for at kæmpe imod et kynisk og mandsdomineret retssystem, der ikke synes at bekymre sig om retfærdighed.

Det er en umulig kamp og lige som Mina er ved at løbe tør for både håb og penge, banker Reza på hendes dør - en fremmed mand, der insisterer på at tilbagebetale en gæld han skyldte hendes afdøde mand.

Langsomt lærer Mina at stole på Reza og lukker ham mere og mere ind i sit og datterens liv. Men hvad Mina ikke ved, er at Reza bærer på en hemmelighed, der binder deres skæbner sammen.

'Balladen om den hvide ko' var nomineret til Guldbjørnen ved Berlin Film Festival i år. En anden iransk film, der vandt prisen tilbage i 2011, er Asghar Farhadis Nader og Simin - en separation, som også vandt en Oscar for Bedste udenlanske film.

Skal du se Balladen om den hvide ko?
(3 stemmer)

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.