Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Neighbours

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående humoristisk tone. Meget af den verbale humor drejer sig om sex, lige som der ses afstøbninger af kønsorganer og en række sex-scener, som dog ikke er udpenslede. Filmen rummer også nogle scener med mere voldsomt indhold: I en sekvens ses et par løbe panikslagne med deres baby i et hospital. En fodgænger rammes af en tønde. I to tilfælde vises chokagtigt pludseligt hvordan en mand slynges i vejret og rammer loftet voldsomt. Da filmen i øvrigt ikke er præget af vold, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.07.2014
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Neighbors
|
Versioner: se alle
3D, 3D IMAX, Originalversion
|

Filmen 'Bad Neighbours' handler om ægteparret Kelly og Mac, der har sagt farvel til det vilde ungdomsliv og er flyttet ind i et hyggeligt forstadshus med deres nyfødte baby. Men en dag flytter nogen ind i det tomme nabohus. 

Et broderskab af unge studerende berygtet for deres vilde fester. Gruppens leder, Teddy, og hans højre hånd, Pete, er fast opsat på at gå over i historien som dem, der stod bag foreningens største fest nogensinde.

Faktisk bliver festerne ved nat efter nat, og da naboparret føler sig nødsaget til at kontakte politiet, bliver det starten på en krig mellem broderskabet og ægteparret, hvor alle kneb gælder. Der bliver hugget vandrør over, stjålet airbags, afsløret utro kærester og det, der er meget værre. 

Zac Efron er vokset fra sin rolle som den søde fyr i ’High School Musical’. Sammen med de garvede komikere Seth Rogen, Rose Byrne og Dave Franco bryder han alle grænser for at få naboerne til at flytte. 

Instruktøren Nicholas Stoller stod tidligere bag komedien ’Forgetting Sarah Marshall’ og manuskriptet til Jim Carrey-filmen ’Yes Man’ (begge fra 2008). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (204 votes)
3.9
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den får ikke for lidt med svingende dildoer, glødende joints og absurde optrin i 'Bad Neighbours', der faktisk er ret sjov, når instruktør og skuespillere glemmer alt om god smag og kaster sig helhjertet ud på plathedens overdrev." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "En rigtig drengerøvsfilm med masser af vulgære jokes, stådrenge, grov voksenmobning, marijuana, øl, lakterende ammebryster, dildo-kampe og airbags-pranks, men den stikker lidt dybere end som så." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Dildoer, bræk, modermælk og platheder fyger gennem luften, men de sympatiske karakterer, det sprælske filmsprog og en herlig airbag-scene gør underværker, når historien står i stampe." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "Intet undslipper skabelonen i ny amerikansk drengerøvskomedie, men kemien mellem Rogen og Efron er overraskende god." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Selv om der er overraskende mange lag og nuancer i filmen, placerer det paradoksalt nok ’Bad Neighbors’ et uartikuleret sted mellem drengerøvshumor og maskulin grundangst for livet efter ølbong og blowjobs." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Filmen er trods alt mere plat end en sjov film, faktisk fra starten vidste man godt hvordan filmen ville gå, og jeg kom ikke videre.

Wayne

Det er et spøjst mix mellem en "Vi har fået børn, og hvad så?" og en typisk ungdomsfilm. Det interessante opstår i at filmen forsøger at se dilemmaet fra begge sider. Men trods det, og et par sjove episoder, så ender det hele med at fise lidt ud i ingenting. Men godt forsøg.

Marishen76

Der var en hel del sjove episoder filmen, hvor der blev grinet igennem. Så filmen er god, hvis man vil have lidt "ligegyldigt" underholdning en aften. Efron er og bliver ikke min kom te, men Rogen, er kanon. Plottet er rimeligt vag, men en ungdomsfilm, der sagtens kan ses selv m man er sidst i 30erne :-)

Cæcilie

Havde set traileren til filmen, og synes den så meget underholdende ud. Den levede også op til alle mine forventninger, da jeg tog ind og så den. Super sjov film med nogle gode skuespillere.

Dorthe

Filmen skal lige igang og så kommer der heldigvis øjeblikke hvor der er nogle rigtig gode grin. Desværre er den lidt små kedelig ind imellem...

S. Rico

Filmen starter faktisk ganske godt og har en række ok sjove scener. Den er klart bedst de steder, hvor det kun drejer sig om det unge ægtepar: Så snart studenterhuset kommer ind i billedet, så bliver det bare for meget. Det er fint nok i en komedie, at der sker vanvittige og far-out ting, og at der er tåbelige personer med. Men der bør være en troværdig ramme omkring, og det er der ikke her. Eksempelvis når både politi og dekanen holder med studenterhuset og rakker ned på det unge par, så står jeg af. Filmen fremstår i det hele taget mest af alt som en hyldest til studenterforeninger, hvilket ikke klæder den - eftersom det jo er dem der er "the bad guys".

Anne Kathrine

Forfærdelig plat film - på den dårlige måde. Seth Rogen er sit sædvanlige ucharmerende jeg: han starter ud med at give et rigtig dårligt indtryk af sig selv, og det bliver bare ikke bedre før den allersidste scene. Den lille familie kom i det hele taget til at fremstå særdeles usympatiske og det var rigtig svært at holde med dem i nabostriden.
Der var god enkelte tidspunkter, hvor den fik lokket nogle grin ud af mig, og Efron, Franco og Byrne har da deres øjeblikke.

Men selvom der var nogle lyspunkter, var det overordnet en pinefuld affære, og spild af både tid og penge.

Morten Manse

Bad neighbours er en rigtig sjov og underholdende film, med en flok gode skuespillere. Et lidt tyndt plot, men det er ligemeget, da det er tydeligt at denne film er til for at score billige grin..

Denne film er ikke et must see og man kan derfor godt nøjes med, bare at se den i hjemmet, så spar pengene, eller tag ind og se en anden film og vent på at denne kommer på dvd...

Manse

Charlotte

Min bror og jeg elsker Seth Rogen, så selvfølgelig var denne film et must-see. Jeg synes det fungerede rigtig godt, selvom plottet måske ikke var på sit højeste, men der var mange gode, SJOVE scener som virkelig fik os til at græde af grin. Den vil jeg gerne se igen!

Mülleruser/144078

Sådan et kedeligt plot. Det var det samme om og om igen, platte jokes, dårlig historie og bare kedelig.. Er man generelt til mega dårlig humør - så er filmen lige noget for dig, men er man til en god film hvor der sker lidt og filmen tager nogle twist, så er denne slet, slet ikke for dig og kun spild af penge og god tid...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.