Annabelle

Censur 15
16. Oct 2014
98 min
Warner Bros.
Annabelle
Kino.dk
(© Kino.dk)
Annabelle plakat
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I gyseren ’Annabelle’ er John og Mia lykkelige over, at de venter deres første barn. Som gave køber John en sjælden vintage-dukke iført en hvid brudekjole til sin gravide hustru, der bliver henrykt over sin nye ”Annabelle”. Men deres glæde stopper brat, da huset en nat invaderes af en satanisk kult. 

Natten ender i overfald og blodsudgydelse, og selvom parret overlever, er det værste langt fra forbi. Et fremmed, ondskabsfuldt væsen har taget kontrol over Annabelle, som truer med at hjemsøge alle, der er i besiddelse af dukken. 

Instruktøren James Wan skræmte livet af modige biografgængere, da han udsendte Nattens dæmoner sidste år. En efterfølger er allerede på vej, men inden da udkommer ’Annabelle’, som tager udgangspunkt i tiden før den anmelderroste gyser. Og har man set den oprindelige film, husker man utvivlsomt den uhyggelige dukke, som Patrick Wilsons karakter opbevarede i sin samling af besatte artefakter. I ’Annabelle’ er det dukken, der er i centrum, og som terroriserer den sagesløse familie med alskens dæmoni og mørke kræfter. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: