Angry Birds

Censur 7
12. May 2016
97 min
UIP
The Angry Birds Movie
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Angry Birds' foregår på en lille ø, hvor en gruppe fugle lever i lykke og fredsommelighed. Én af indbyggerne er dog mindre glad.

Red lider af et voldsomt temperament, og for at beherske det, bliver han sendt til terapi sammen med den eksplosive Bomb og den hurtige Chuck. Fuglenes vrede bliver dog nødvendig, da et rumskib lander fyldt med grønne grise, der har skumle planer.

'Angry Birds' er oprindeligt et mobilspil af de finske udviklere Rovio, der ramte helt plet i sin humor og intuitive, svært vanedannende gameplay. Siden spillets udgivelse i 2009 er det blevet downloadet over tre milliarder gange verden over og er derfor et af de mest populære nogensinde. Filmversionen låner spillets brug af ikke-flyvende fugle, onde grise og hemmelige opfindelser, men bygger en historie rundt om elementerne.

Familiefilmen vises både med engelske stemmer og med danske stemmer leveret af Sigurd Holmen le Dous, Mikkel Vadsholt, Ruben Søltoft, Ditte Hansen, Thomas Mørk, Lars Hjortshøj, Jon Lange, Christian Fuhlendorff, Kirsten Lehfeldt, Gustav Giese og Niclas Vessel Kølpin. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: