Alle ved det

Censur 11
21. Mar 2019
132 min
Scanbox
Todos lo saben
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
5.2 / 6
Brugere (6)
4.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Dramaet 'Alle ved det' foregår i en mindre by uden for Madrid, hvor en familie samles til et bryllup.

Brudens storesøster Laura ankommer fra Buenos Aires sammen med sin teenagedatter, mens manden er blevet tilbage i Argentina. Hjemkomsten byder på en varm genforening med familien, men også et gensyn med fortidens store kærlighed - den milde og godmodige Paco.

Begge er kommet videre med nye ægtefæller, men da Lauras datter kidnappes under bryllupsfesten, må de to ekskærester holde sammen. Spørgsmålet er blot, hvem kan Laura stole på? Og hvorfor er Paco den eneste, der kan hjælpe hende igennem de tragiske begivenheder?

'Alle ved det' er instrueret af den iranske mesterinstruktør Asghar Farhadi (Nader og Simin - en separation), der her kaster sig ud i det spanske sprog med to af landets største stjerner på plakaten.

Virkelighedens ægtepar Penélope Cruz og Javier Bardem, der tidligere har arbejdet sammen på bl.a. Vicky Cristina Barcelona, spiller de to hårdtprøvede hovedroller i et thrillerdrama om familiehemmeligheder, paranoia og fortidens hjemsøgende natur. Tematikker som tidligere har indbragt Farhadi en Oscar for Sælgeren. (Copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

5,2

6 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: