Cookie- og Privatlivspolitik

Asterix & Obelix og briterne

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
17.10.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté
|

'Asterix & Obelix og briterne' er den fjerde live-action-film om de to gæve gallere.

Året er 50 f.Kr. Cæsar (Fabrice Luchini) har erobret Gallien, Egypten og Spanien, og nu sætter den romerske kejser og hans legioner kurs mod Britannien. 

Bevæbnet med en tønde trylledrik rejser den lille, kløgtige kriger Asterix (Edouard Baer) og hans tro følgesvend, den bomstærke Obelix (Gérard Depardieu), over Den Engelske Kanal for at hjælpe Asterix' engelske fætter, FixFax, med at holde stand mod romerne. 

Inden længe ser Cæsar sig nødsaget til at hyre en flok frygtløse vikinger som lejesoldater for at hamle op med briterne og de gæve gallere.

Denne gang er plottet baseret på en blanding af René Goscinny og Albert Uderzos to tegneseriealbum, ’Asterix og briterne’ og 'Asterix og vikingerne'. 

Gérard Depardieu er tilbage som Obelix, mens Edouard Baer, der havde en mindre rolle i 'Asterix og Obelix: Mission Kleopatra' (2002), har overtaget rollen som Asterix.

'Asterix & Obelix og briterne' vises i 2D med dansk tale. Filmen kan også ses i 3D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
3.8
2.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... hele tiden flot at se på men alt for lang og kun stedvis morsom. Og så vil sprog- og kulturbarrieren trække fra oplevelsen for de fleste." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... her er [Asterix] bare dum. Depardieu gentager sig selv som Obelix og får for lidt ud af samspillet med den nye mand i Asterix-dragten (Edouard Baer), der end ikke har statur til rollen. Selv når de slås med romerne, virker det uinspireret..." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "De to stjerner får dette makværk for sin flotte scenografi – 3D eller ej – og en velspillende Gerard Depardieu, der med sin tykke pude på maven og Pippi Langstrømpe-paryk, er den eneste nogenlunde troværdige figur, mens filmen sejler afsted i 112 pinefulde minutter." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Folkene bag filmen holder sig forholdsvist loyalt til forlæggene, og derfor er der også en grundlæggende charme, ... men filmen lægger sig altså ikke som en tung bautasten i hukommelsen eller hjertet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Hurtige pointer er ikke den ny instruktørs force, men 3D-effekten giver mening i slagscenerne, og når trylledrikkens elektrificerende virkning demonstreres. Som helhed savner filmen dog fatalt et skud af Miraculix' sejd." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En ganske hyggelig film på en lørdag eftermiddag, og det er vel også så det.

Wayne

At blande to så forskellige Asterix album, er dømt til at gå galt. Desværre en historie som aldrig rigtigt kommer til at fungere.

Emilie

Den her film er ikke så gode som de andre men den er fin nok

Emilieuser/215365

HÅHÅHÅ

Emilieuser/215365

Den er god tror jeg

LiLo Trunte

Har lige set den i dag sammen med 2 drenge... Syntes ærlig talt ikke den var særlig sjovt hvis jeg skal være ærlig... !

Stoffer2010

Den er go

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.