Cookie- og Privatlivspolitik

Arthur og Maltazar's hævn

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.12.2009
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Arthur et la vengeance de Maltazard
|

I 'Arthur og Maltazar's hævn' glæder Arthur sig helt vildt, for i aften slutter månens tiende cyklus, og så kan han endelig vende tilbage til Minimoysernes verden for at gense Prinsesse Selenia.

Minimoyserne har forberedt en stor festmiddag til ære for Arthur, og Selenia har taget sin yndige rosenbladskjole på. Desværre vælger Arthurs far helt uventet at forkorte ferien hos Granny. 

En edderkop afleverer et riskorn med teksten "S.O.S." til Arthur, da de skal til at rejse, og der er ingen tid at spilde. Selenia er i fare og Arthur bliver nødt til at redde hende!

Arthur begiver sig nu ud på en farefuld rejse, hvor han kæmper mod den nye tyran i Landet med De Syv Jorde, redder Betameches liv og slås med rotter, frøer og behårede edderkopper.

Endelig ankommer Arthur ankommer til Minimoysernes verden, men snart opdager han, at det slet ikke er hans gode gamle venner, der har sendt bud efter ham. Hvem mon har narret vores unge helt i en udspekuleret fælde?

'Arthur og Maltazar's hævn' er første del af af en ny historie om minimoyserne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
3.8
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen består, ligesom den første, af både en realistisk del med »rigtige« mennesker og en fortryllende computergrafikeret del og det er klart sidste nævnte, der har charmen og det stærkeste visuelle udtryk." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Ligesom sin forgænger fra 2007 er 'Arthur og Maltazar's Hævn' en eksperimenterende blanding af tegnefilm og 'rigtig' film. Men det pudsige miks af de to medier fungerer bedre denne gang.Og historien om drengen Arthurs tilbagevenden til det computer-animrede lilleput-rige hos Minimpyserne er også fortalt mere elegant." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Ud over at være indforstået, overgearet og langtrukken er den også håbløst spillet. Og lige så håbløst synkroniseret af de danske stemmer." (Kristine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "At historien er såre simpel, er faktisk en fordel i dette ringlende og flot detaljerede univers - hvor skuespillere som Mia Farrow og Snoop Dog gør en komisk og forgængelig entré. Det er muligt, at det ikke er stor, uforglemmelig kunst, vi ser her, men det er alligevel flot, fantasifuldt og i ny og næ rørende." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Forrygende er optakten og senere en tur gennem puslingenes forlystelseskvarter, hvor Las Vegas møder Star Wars’ intergalaktiske underverdener. Men hverken dette svindler- og dulleparadis af vanskabninger eller Malthazars viderværdige fremtoning er noget for førskolebørn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Animationen er stadig i top, men handlingen er tynd, og vel i bund og grund ret kedelig.

Wayne

Om drengen der vil redde sin mormors hus, ved at finde de røde ædelsten i et miniunivers. Den er dog næsten bedre i starten mens den endnu ikke er animeret.

FilmFyr

Havde dog hørt at den sluttede mærkeligt men HVAD?

Introen varede cirka 30 min , og der skete intet i den.
Det tog ham 30 minutter igen at flyve fra en by til en anden.
Og de sidste 20 minutter var bare kedelige.
Luc Besson burde nok havde brugt et år mere på den og pressede historien mere sammen så den kunne være i en film.

Den får 2 stjerner fordi jeg synes universet er fedt

Gitte

Nej og atter nej.
Man kan ikke lave en børnefilm som er i dele.
Det kan godt være det er del 1, men det forstår børn altså ikke.
Det er synd for handlingen er ellers god og spændende.
Men flere børn i biografen forstod simpelthen ikke, at den sluttede sådan.

Hannahuser/8925

wow.. Filmen burde hedde "The Return of Maltazar" og ikke "The Revenge of Maltazar" --- de viser jo intet om hans hævn, bare at han vender tilbage. Da den sluttede tænkte jeg 'hmm, jeg bestilte da ikke filmen med pause' men så kom rulleteksterne ... der er ikke så meget andet at sige om denne film end EN STOR SKUFFELSE! it's too bad, cause the first one was great, and i'm sure the 3rd one is good too.. i'm just not sure i wanna waste my money to go watch it..

Danieluser/209709

OMG HVAD SKER DER DEN SLUTTEDE BARE MIDT I DET HELE JEG FATTER INTET?

TL;DR: I burde nok læse titlen når i bestiller billetter en anden gang.

Se det er jo nok folk som ikke fatter noget som skriver sådan noget her, det er jo klart at når der står DEL 1 så er det fordi at denne film NETOP bygger op til et større plot, og at filmen er delt op i to dele eller flere endnu en gang fordi at det nymodens publikum ikke kan sætte sig ind i en biograf og se en film som varer mere end 2-2½ time uden at begynde at brokke sig og syntes at filmen er langtrukken og kedelig, derfor har man valgt at dele den op i to dele for at kunne fortælle en hel historie istedet for at skulle korte i en ellers ualmindelig godt fortalt historie.

Så alle jer der syntes at filmen er noget værre juks fordi den slutter midt i det hele, så er i selv ude om det, da det tydeligt fremgik at dette er del 1 og hvis i nu ellers havde færdiggjort 9. klasse og bestået dansk ville i nok vide at et typisk flow chart for spænding i en film IKKE ligger i starten men omkring midten, hvilket slutningen af del 1 jo netop er.

Sikke da en omkring galde..

TL;DR: I burde nok læse titlen når i bestiller billetter en anden gang.

emiluser/714356

ender meget mærkeligt

Pernilleuser/698864

hvorfor er filmen så kort. Den er ellers god. Kunne man ikke bare se hele filmen men ellers ville jeg give 5 stjerner

Nielsuser/655144

Yderst skuffende for vores dreng. Vi havde missed at den ikke slutter - men selv da var måden den slutter på brat og uden 'advarsel'. Ingen historie når rigtigt at starte, og absolut ingen afsluttes.
Kan ikke ses selvstændigt - vent på toeren.

Anonymuser/0

det er en fim man ikke skal gå ind og se med sine børnebørn den slutter ikke så man er nød til at se dem alle og børnene skal helst være 8 -9 år for den er meget forvirret

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.