Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Apollo 11

|
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Apollo 11
|

Dokumentarfilmen 'Apollo 11' ser nærmere på den første bemandede landing på Månen med kommandør Neil Armstrong og pilot Buzz Aldrin i 1969.

Rum-missionen er flere gange blevet skildret på film, bl.a. i fiktionsfilm som First Man og Mænd af den rette støbning (The Right Stuff).

'Apollo 11' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
0

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MOGENS

Vi brugere lægger trofast kronerne i biografens kasse. Men når der så endelig kommer noget virkelig interessant, bliver det forbigået. Man kunne få den tanke at der ikke er penge nok i en dokumentar. Men biografer, jeg synes I skal overveje at sætte filmen på. Det ville da være en skam hvis publikum går over til streaming.

Dreslinguser/200775

I forhold til hvor få film der faktisk bliver skudt i 65/70mm er det en sand forbrydelse at denne film ikke bliver vist i Danmark. Den er blevet fremkaldt i både 4- og 8K... Please please please danske IMAX biografer, kom nu ind i kampen.

schackuser/769583

Vi får endeløse mængder af ligegyldige superheltefilm, men en dokumentar, som iøvrigt virkelig fortjener at blive set i biografen, om virkelige superhelte som gennemførte en af menneskehedens største bedrifter, den kommer IKKE i en dansk biograf!! ØV!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.