Vind biografbilletter hver uge

Apollo 11

Tilladt for alle
Filmen benytter sig ofte af en spændingspræget musik, men da der handlingsmæssigt og visuelt ikke er tale om nogle dramatiske begivenheder, vurderes filmen ikke at ville virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
27.06.2019
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Apollo 11
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|
Billetter

Dokumentarfilmen 'Apollo 11' ser nærmere på den første bemandede landing på Månen med kommandør Neil Armstrong og pilot Buzz Aldrin i 1969.

Filmoplevelsen har været intet mindre end 50 år undervejs, da den først er blevet til, efter man fandt guld i form af 11.000 timers 65 mm optagelser, som ingen havde hørt eller set før.

'Apollo 11' tager os med ind i hjertet af NASAs mest berømte mission - nemlig den, der satte den første mand på månen og gjorde de to astronauter Neil Armstrong og Buzz Aldrin til super stjerner verden over.

Vi er med helt tæt på de tre astronauter ombord på Apollo 11, vi er med folkene i Mission Control og så følger filmen, de millioner af tilskuere, der oplevede de vigtige dage og timer i 1969, da menneskeheden tog et stort spring i fremtiden.

Rum-missionen er flere gange blevet skildret i fiktionsfilm som bl.a. First Man og Mænd af den rette støbning (The Right Stuff).

Filmen vises i en uncut version uden undertekster.

Skal du se Apollo 11?
(4 stemmer)

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFyr

På Cinemaxx København + Aarhus biografernes sider her på Kino, så er den listet under kommende IMAX film.
Så det ser ud til at der er håb for at opleve filmen på det helt store format. :)

MOGENS

Vi brugere lægger trofast kronerne i biografens kasse. Men når der så endelig kommer noget virkelig interessant, bliver det forbigået. Man kunne få den tanke at der ikke er penge nok i en dokumentar. Men biografer, jeg synes I skal overveje at sætte filmen på. Det ville da være en skam hvis publikum går over til streaming.

Dreslinguser/200775

I forhold til hvor få film der faktisk bliver skudt i 65/70mm er det en sand forbrydelse at denne film ikke bliver vist i Danmark. Den er blevet fremkaldt i både 4- og 8K... Please please please danske IMAX biografer, kom nu ind i kampen.

schackuser/769583

Vi får endeløse mængder af ligegyldige superheltefilm, men en dokumentar, som iøvrigt virkelig fortjener at blive set i biografen, om virkelige superhelte som gennemførte en af menneskehedens største bedrifter, den kommer IKKE i en dansk biograf!! ØV!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter