Apocalypse Now: Final Cut (1979)

Censur 15
182 min
Another World Entertainment
Apocalypse Now
Billede
(© Another World Entertainment)
Billede
(© Another World Entertainment)
0.0 / 6
Brugere (0)
6.0 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Mesterværket 'Apocalypse Now: Final Cut' foregår under Vietnam-krigen, hvor den amerikanske efterretningsofficer Benjamin L. Willards sendes på en hemmelig mission.

Willads skal opspore og likvidere den gale oberst Kurtz, der skjuler sig dybt inde i Cambodjas jungle, hvor han har etableret sig med sin egen hær af indfødte. Det bliver en rejse gennem krigens helvede og en indre rejse til sindets afkroge.

Den nye version af filmen har helt ny og banebrydende lyd, mens der også er lagt et enormt stykke arbejde i at renovere billedet i 4K ultra-HD.

Francis Ford Coppola har selv klippet filmen om, således at spilletiden nærmer sig tre timer – altså godt og vel en halv time længere end den oprindelige version

'Apocalypse Now' betrages som en af de ultimative film om Vietnam-krigen og er belønnet med to Oscar-statuetter og nomineret til yderligere seks. Filmen har ligeledes vundet Guldpalmen, tre Golden Globes, to BAFTA-priser og utallige andre udmærkelser.

Coppola er især kendt for at stå bag en af filmhistoriens mest mesterlige trilogier The Godfather, The Godfather: Part II og The Godfather: Part III.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: