Cookie- og Privatlivspolitik

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Den indeholder flere lettere dramatiske passager. Her ser man blandt andet i slowmotion et trafikuheld, hvor mennesker flyver rundt i en bil. I en anden længerevarende scene ser man mennesker, der slås mod hinanden med våben og bliver angrebet med bombefly. Da scenerne er indlagt i den humoristisk fortalte ramme, og da ingen af hovedkaraktererne kommer til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.01.2014
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Anchorman: The Legend Continues
|

Filmen 'Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen' tager over, hvor den første film sluttede. Den legendariske, feterede og altid kontroversielle nyhedsvært, Ron Burgundy, var sammen med sit trofaste Channel 4 News Team, 1970ernes faste nyhedsleverandører i San Diego - lige indtil Ron mistede sit job til sin kone, Veronica Corningstone.

Nu hvor storhedstiden er ovre, går Ron og hans hold 1980erne i møde med nye udfordringer, og sammen tager de til New York for at indtage byens første 24-timers nyhedskanal GNN.

De skal dog lige forbi kanalens allerede etablerede hovedvært, den nye kvindelige chef, og egne selvforskyldte dumheder, før de endnu engang kan kalde sig nr. 1 på nyhedsfronten.

Komedien er den længe ventede fortsættelse til ’Anchorman: The Legend of Ron Burgundy’, der i 2004 blev modtaget med kultdyrkelse til følge, og som i dag må siges at være en af de mest citerede komedier i nyere tid.

Instruktøren bag den oprindelige film, Adam McKay, er igen manden bag galskaben efter andre Will Ferrell-film som ’Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby’ (2006) og ’Step Brothers’ (2008).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
4.2
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] fordi den står på de brede, polstrede skuldre af sin smågeniale forgænger, kan fans roligt lade filmen glide ned som en ufortyndet whiskysjus." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[...] som mange af Will Ferrells gamle Saturday Night Live-sketches: overlang og undermorsom." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det minder mest af alt om noget, der er opstået sidst på natten i forbindelse med en våd polterabend, hvor man nok skulle have været til stede for helt at kunne se det sjove." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] dejligt gakket og befriende skarpt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen' er nøjagtig så plat som forventet og heldigvis sjovere og mere gennemarbejdet end frygtet." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Er man fan af den pinlige skole, må 'Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen' være lidt af en fest." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

..hvorfor nogle har ment, at filmen burde ha' en dansk undertitel?!

"Fortsat flimmer på skærmen"

Jeg mener, come on!

Wayne

Ja, det er en række jokes bundet sammen af en papirstynd handling - men det vidste man jo før man så den.

Desværre når den ikke helt de samme højder som den forrige, der er lidt for mange gentagelser.

Maria

Anchorman 2 er ligeså dejlig plat som jeg havde håbet på! Jeg elsker humoren og de skøre scener der opstår igennem filmen, især scenen omkring slutningen - you know what I mean. ;)

Kawsar

Så Anchorman 2 forleden dag og hold da op hvor den var sjov, har ikke grinet så meget i lang tid. Det er den sjoveste komedie i 2014 indtil videre. Jeg kunne godt finde på at se den igen:)

Lasse

Hvis man skal se denne film skal man selvfølgelig kende skuespillerende, og især Will Ferrell.

Medierne siger at det er plat humor og giver den 3 stjerner.
Filmanmelderne har tilsyneladend ikke styr på sine film.

Hvis man kan lide Will Ferrell og Steve Carell så vil man elske denne film.

På plus siden har de lige formået at snige Liam Neeson, Harrison Ford, Will Smith, Jim Carrey, Kanye West, Vince Vaughn osv.. det er for sjovt.. :-D

Jan Lindeberguser/344886

Anchorman 2 fortsætter historen om Ron Burgundy og hans noget særprægede nyhedshold.

I et nyt årti og i en ny by, bydes på nye udfordringer ikke helt ulig dem, Ron & co. mødte i Anchorman - The Legend of Ron Burgundy.

Anchorman 2 når aldrig helt de samme højder som 1'eren. Bl.a. fandt jeg Steve Carellkarakter noget mere forceret. Hvor Brick i 1'eren leverede nogle af de absolut mest hylemorsomme bemærkninger, så fungerede det ikke helt så godt for mig i 2'eren.
Jeg følte lidt, at man spillede for meget på det: Det her var skide skægt i 1'eren, så det bruger vi noget mere i 2'eren. Så mistede det desværre bare lidt effekten.

Er Steve Carell's Brick så ikke morsom i 2'eren? Jo, det er han så absolut.
Og filmen er sjov. Den når bare ikke 1'eren, men det er også ok nogen gange - specielt når 1'eren er så fabelagtig som den er.

Alt i alt: Anchorman 2 er ikke lige så god som sin forgænger. Til gengæld er den god nok til ikke at efterlade et brunt spor henover sagaen om Ron Burgundy - noget fortsættelser ellers ofte kan have en tendens til.
2'eren er forglemmelig, men ikke en film de medvirkende behøver skamme sig over. Se den, hvis du kunne lide 1'eren; bare lad være med at forvente helt samme, høje niveau.

4 små stjerner.

Jacob

Den er okay og tit sjov. Men man føler sig aldrig fuldstændig underholdt, og den er aldrig hylende morsom. Der findes mange bedre komedier

Jeppe

Fortsættelsen til Anchorman, om Ron Burgundy og hans team af gode venner der med vanlig smagløshed og endnu mindre taktik formår at ændre TV historien, som vi kender den. Fladpandet humor og skøre indfald gør denne film super underholdende.

Læs flere anmeldelser på filmpuls.dk: http://filmpuls.dk/category/filmanmeldelser/

Wayne

Ratings er indtil nu pæne hos IMDb - men det er Reviews ikke, mild sagt;

http://www.imdb.com/title/tt1229340/reviews?ref_=tt_ov_rt

Jeppeuser/364489

Er der seriøst kun en visning i de større biografer?! Er der nogen, der ved noget for det virker mærkeligt at, den kun bliver vist d. 29 kl 19. Det er trods alt en af de mest ventede komedier, selvom Ferrell film historisk set ikke har klaret sig godt i DK (men Adam Sandler er åbenbart helt ok!!)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.