Cookie- og Privatlivspolitik

Alvin og de frække jordegern 3

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.12.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
|

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er den næste del i familiefilmsserien.

De tre jordegern og deres pigevenner The Chippettes er taget på ferie på et luksuriøst krydstogtskib. De forvandler selvfølgelig hurtigt skibet til deres helt egen legeplads, men pludselig synker skuden, og de strander på en fjerntliggende øde ø.

Alvin og hans venner går straks i gang med at finde en vej hjem, men opdager hurtigt, at deres nye hjemmebane slet ikke er så øde, som de ellers troede.

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er et nyt kapitel i familiefilmsserien om de syngende gnavere. Filmen er instrueret af Mike Mitchell, der også stod bag den fjerde Shrek-film, 
Shrek Den Lykkelige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (670 votes)
4.8
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fastfood for børn. Tomme kalorier med sukkerglasur så tænderne synger. Dog hverken højere eller mere skingert end de seks jordegern." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "... nok er de animerede småkræ, men den virkelige misere leveres af de overgearede 'rigtige' skuespillere, der tilsyneladende tror, at de er til optagelsesprøve på 'Gæt og grimasser'." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... humpe[r] sig lammende umorsomt og uopfindsomt af sted. Stjerne nummer to er, fordi en del af effektmageriet faktisk er ret fikst, og eksploderende vulkaner altid er flotte." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... en logisk forklaring på vrøvlet skal man altså ikke efterspørge, den findes udelukkende på producenternes bankbog." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik

God film, men minder jo lidt om de andre...

Angel88

den er god :)

Mike

Den tredje film om de tre jordegern er god, det er en film der kan ses af alt fra børn til voksne, og du vil stadig få noget at grine af. Ikke verdens bedste film, men en film som kan få dig til at smile.

Angel88

glæder mig til at se den..

Christian høj

Rigtig god film som man kan grine af hvis man er en barn. og voksne kan også grine lidt men den er ellers super god børnefilm. Så alle børn kom ud og se den før den kommer på dvd. den er meget sjover i bio.

Super god børnefilm

VictoriaK

Jeg synes den er mega sjov, og mega sød. Intet andet, end fantastisk!

Sanne

Helt klart vores favorit af de 3, men der var enkelte steder i filmen som virkede skræmmende på min 5 årige datter.

shilauser/777452

Fin historie der gør at den klart holder som nummer 3 i rækken. Spændende og underholdende også for voksne. Vil klart anbefale den til alle.

Karinauser/459576

Ungerne elsker de egern ;))

vickiewittuser/898404

super god børnefilm som de voksne bestemt også kan grine til!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.