Cookie- og Privatlivspolitik

Alvin og de frække jordegern 3

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.12.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
|

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er den næste del i familiefilmsserien.

De tre jordegern og deres pigevenner The Chippettes er taget på ferie på et luksuriøst krydstogtskib. De forvandler selvfølgelig hurtigt skibet til deres helt egen legeplads, men pludselig synker skuden, og de strander på en fjerntliggende øde ø.

Alvin og hans venner går straks i gang med at finde en vej hjem, men opdager hurtigt, at deres nye hjemmebane slet ikke er så øde, som de ellers troede.

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er et nyt kapitel i familiefilmsserien om de syngende gnavere. Filmen er instrueret af Mike Mitchell, der også stod bag den fjerde Shrek-film, 
Shrek Den Lykkelige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (671 votes)
4.7
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fastfood for børn. Tomme kalorier med sukkerglasur så tænderne synger. Dog hverken højere eller mere skingert end de seks jordegern." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "... nok er de animerede småkræ, men den virkelige misere leveres af de overgearede 'rigtige' skuespillere, der tilsyneladende tror, at de er til optagelsesprøve på 'Gæt og grimasser'." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... humpe[r] sig lammende umorsomt og uopfindsomt af sted. Stjerne nummer to er, fordi en del af effektmageriet faktisk er ret fikst, og eksploderende vulkaner altid er flotte." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... en logisk forklaring på vrøvlet skal man altså ikke efterspørge, den findes udelukkende på producenternes bankbog." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke

den har nogle gode øjeblikke hvor jeg tænker at den er lidt anderledes men det bliver ødelagt lidt af dårlige jokes

FilmFaxuser/1051580

Har man blot set etteren, har man set nok antal 'Alvin og De Frække Jordegern' film, især hvis man kunne lide den lige så meget som jeg kan. Men alligevel valgte de at lave en tredje omgang, og for en gang skyld er jeg enig med medierne. Der er ikke meget at komme efter, og det kan vi især se på handlingen der ikke har flyttet sig særligt meget fra toerens klichéfyldte stil og langsommelige måde at fortælle historien på. Og derfor ser det ud til at det kun er Tim Hill der kan finde ud af at lægge de tre irriterende jordegern i sine hænder, for det beviser Betty Thomas og Mike Mitchell desværre ikke at de kan. Tja, 'Alvin og de frække jordegern 3' er til gengæld flot animeret som gør at den er virkelig lækker at se på, og så fungere humoren fra de momentvise komiske løjer vores hovedpersoner gennemgår, især når Alvin laver ballade i bedste Emil fra Lønneberg-stil. Alligevel er det ikke en efterfølger eller en film, der er god nok til at kunne anbefales.
'Alvin og de frække Jordegern 3' ender altså med at blive en teknisk kraftpræstation, og en fortællemæssig ganske tynd kop te. For jeg syntes i starten at det virkede som en lovende ide, at sætte jordegnene i en historie med 'Lost´/Robinson Ekspeditionens' fasong. Men det er utroligt ærgerligt, når nu man skyder så utroligt mange penge i en film, at det kun er et ganske lille beløb, der tilsyneladende lander i manuskriptfolkenes hænder. Uden at have set filmen, bør man som Jordegern-fan hellere overse denne sequel. Heldigvis og til gengæld er dette ikke den værste film i år, da filmatiseringen af 'Yogi Bear' stadig fortjener at beholde den titel, men den er heller ikke noget bud på den bedste familiefilm i år. To stjerner herfra!

- Skrevet af: Mathilde

Charlotte

Jeg så filmen sammen med min kusines dreng på 7 år. Han er helt vild med Alvin og han elskede den her film ligesom han gjorde med de 2 andre.

Henrik

God film, men minder jo lidt om de andre...

Angel88

den er god :)

Kif-pigen

Alvin og de frække jordegern er jo bare alt for underholdende, hvad det lille jordegern ikke kan finde på :)

Mike

Den tredje film om de tre jordegern er god, det er en film der kan ses af alt fra børn til voksne, og du vil stadig få noget at grine af. Ikke verdens bedste film, men en film som kan få dig til at smile.

Angel88

glæder mig til at se den..

Christian høj

Rigtig god film som man kan grine af hvis man er en barn. og voksne kan også grine lidt men den er ellers super god børnefilm. Så alle børn kom ud og se den før den kommer på dvd. den er meget sjover i bio.

Super god børnefilm

VictoriaK

Jeg synes den er mega sjov, og mega sød. Intet andet, end fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.