Cookie- og Privatlivspolitik

Alvin and the Chipmunks

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
01.02.2008
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alvin and the Chipmunks
|

'Alvin og de frække jordegern' er baseret på en elsket tegneserie og er en familiefilm i stil med 'Garfield' fyldt med humor, varme, sjov og musik.

Tre helt særlige jordegern, Alvin, Theodore og Simon, løber tilfældigt ind i den kriseramte sangskriver Dave Seville og beslutter at flytte ind hos ham.

I håbet om at overbevise Dave om, at han skal lade dem blive boende, indser jordegernene hurtigt, at de bliver nødt til at afsløre deres noget særlige talent. Ikke alene kan de tale … de kan også synge!

Alvin, Theodore og Simon bliver hurtigt en stor sensation, og Dave bliver mere end bare deres sangskriver. Han bliver også en faderfigur for de tre jordegern.

Men der opstår problemer, da de tre jordegern lader succesen stige dem til hovedet og derfor gør oprør mod Dave. De finder dog snart ud af, at dét at være en del af en familie med Dave faktisk er den største succes af alle.

'Alvin og de frække jordegern' er med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (102 votes)
4.7
2.4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... den hektiske amerikanske film forveksler kaos med komik samt forvirrer børnene med sin showbusiness-satire. ()

 • BT

  Duk dig, lås de små børn inde, og hold på pengene til biografbilletter. ()

 • Ekstra Bladet

  Selve den animerede trio er egentlig ganske underholdende udført, men filmen halter gevaldigt på stort set alle andre plan. ()

 • Jyllands-Posten

  ... Der [er] noget - også for voksne - dejligt uhøjtideligt ved en virkelighed, hvor man accepterer (og opfinder) syngende jordegern. ()

 • Politiken

  Tim Hills genindspilning af 'Alvin og de frække jordegern' er ny teknik på gamle gnavere ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Få dog denne film ud af universet. Tsk, tsk, tsk. Pinligt at den er så ringe. Og da de så begynder at synge med de pibe-stemmer der, så var jeg gået.

FilmFaxuser/1051580

Jeg havde egentligt forventet meget mere fra 'Alvin og De Frække Jordegern' men den var alt i alt okay. Fyldt med sjovt remixede sange, søde scener og humor, en fin handling og morale, og nogle dejlige dialoger. Noget af det der ikke helt fungere, er filmens måde at smugle kærligheds-genren ind i filmen. Animeringen af Alvin, Simon og Theodor virker sommetider, men andre gange ser de lidt for dukkeagtige ud. Skuespillerne er gode - endda på dansk, som faktisk passer ganske godt til deres attituder. Jeg har ikke så meget at sige om filmen udover at den er okay - lidt tæt på at være god. Jeg nød filmen hele vejen igennem, den var hysterisk morsom og ganske seværdig. Alvin og De Frække Jordegern vil stensikkert blive populære blandt os børn, og det er i hvert fald ikke svært at forudse. Men tre tjerner får filmen så, og kan sagtens ses af børn i alle aldre og af voksne med barnlige sjæle!

- Skrevet af: Emil

S. Rico

Jeg så den under tvang, da mine børn insiterede på at have mig med. Og det blev ikke bedre, da de irriterede jordegern begyndte at synge.

Angel88

god film

Nannauser/648168

Super sjov og underholdende- for de mindste men, de voksne kan også være med på de søde jordegern :-) Sød og underholdende.

Wayne

for de mindste - masser af god musik, og syngende jordegern.

Astauser/71141

jag vil gerne have den på dvd men den er klippet lidt dårligt sammen men er alligevel rigtig god se også 2 eren den er bare fantastisk

Kronk fra david by

se den

Black P

de ødelækker alt musik :(

Theauser/847151

elsker de sjove ting

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.