Vind biografbilletter hver uge

Alt for kærligheden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er imidlertid enkelte scener, med mere voldsomt indhold: En lastbil er lige ved at ramme en person i en kørestol og kun en lynindsats afværger ulykken. Et skud fra en kanon ses og høres pludseligt – som indledning til en sportsbegivenhed. En mand løber, men synker sammen med fortrukket ansigt. Da filmen i øvrigt er domineret af dialogscener og rolige begivenheder, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
25.10.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tout le monde debout
|
Billetter

Den romantiske komedie 'Alt for kærligheden' handler om den forførende kvindebedårer Jocelyn, som bliver uventet og ubelejeligt forelsket. 

Kvindebedåreren foregiver at være lammet og bundet til en kørestol i forsøget på at forføre en ung kvinde. Situationen bliver dog hurtigt kompliceret, da han forelsker sig i kvindens søster, som rent faktisk sidder i kørestol.

Nu er gode råd dyre, og Jocelyn bliver fanget i et spind af sine egne løgne.

Komedien er både romantisk og politisk ukorrekt, og stilen kan derfor bl.a. sammenlignes med Vild med Mary.

'Alt for kærligheden' instrueres af Franch Dubosc, som også selv spiller rollen som den skamløse mand, der rammes af Amors pil.

Skal du se Alt for kærligheden?
(4 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

4 dage siden
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.