Cookie- og Privatlivspolitik

Alt for kærligheden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er imidlertid enkelte scener, med mere voldsomt indhold: En lastbil er lige ved at ramme en person i en kørestol og kun en lynindsats afværger ulykken. Et skud fra en kanon ses og høres pludseligt – som indledning til en sportsbegivenhed. En mand løber, men synker sammen med fortrukket ansigt. Da filmen i øvrigt er domineret af dialogscener og rolige begivenheder, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor en 7 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
25.10.2018
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tout le monde debout
|

Den romantiske komedie 'Alt for kærligheden' handler om den forførende kvindebedårer Jocelyn, som bliver uventet og ubelejeligt forelsket. 

Kvindebedåreren foregiver at være lammet og bundet til en kørestol i forsøget på at forføre en ung kvinde. Situationen bliver dog hurtigt kompliceret, da han forelsker sig i kvindens søster, som rent faktisk sidder i kørestol.

Nu er gode råd dyre, og Jocelyn bliver fanget i et spind af sine egne løgne.

Komedien er både romantisk og politisk ukorrekt, og stilen kan derfor bl.a. sammenlignes med Vild med Mary.

'Alt for kærligheden' instrueres af Franch Dubosc, som også selv spiller rollen som den skamløse mand, der rammes af Amors pil.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.8
2

Instruktør

Relaterede nyheder

4 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Alt for kærligheden' [...] er et generisk eksempel på den type [franske] film, hvor grovkornede sjofelheder og totalt bedagede syn på kurtisering går op i en tvivlsom enhed." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Dubosc vil gerne prikke lidt til fordommene [...], men det udføres med et nærmest ufrivilligt komisk talent for at gøre det politiske ukorrekte så korrekt, at latteren højst bliver et lille pip." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.