Cookie- og Privatlivspolitik

Alt for hende

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
08.07.2010
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pour elle
|
I 'Alt for hende' er Lisa og Julien gift og lever i fred og hverdagsharmoni med deres lille søn Oscar, da tilværelsen tager en drastisk og frygtelig vending.

Bevæbnet politi bestormer pludselig familiens lejlighed og arresterer Lisa. Hun anklages for mord og idømmes tyve års fængsel.

Julien er overbevist om sin hustrus uskyld og vil gøre hvad som helst for at bevise det. Han skyr ingen midler, og inden længe jager den desperate fransklærer rundt i den parisiske underverden for at finde nøglen til hustruens fængselscelle.

I 'Alt for hende' medvirker bl.a. Diane Kruger, den tyske diva i Quentin Tarantinos ’Inglourious Basterds’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
3.6
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En nydelse som studie i, hvordan inspirerede filmskabere formår at fortælle med billeder, lyd og, sågar, stilhed." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "'Alt for hende' har ganske enkelt det hele. Brændende kærlighed, solid spænding, en interessant moralsk præmis og et godt plot." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Uden mange andre effekter end et forrygende manuskript, medrivende rytme og nogle ufattelig fine skuespillere, får instruktør Fred Cavayé én til at bore neglene ned i armlænet. ... Og man skal lede godt efter et bedre klimaks." ()

 • Jyllands-Posten

  "En stemningsmættet, foruroligende lyssætning, billeder med massiv fylde og kraft, en thriller, hvis dramatik eskalerer faretruende, men meningsfuldt, og skuespillere, der leverer intet mindre end det geniale." (Johs H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... en begavet fransk spændingsfilm... Stilen er realistisk, og man tror faktisk på Juliens handlinger, når han tager det ene fatale skridt efter det andet ud af hverdagen og ind i et drama, der mest af alt minder om en amerikansk krimi." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Pour Elle er en film, der bygges langsomt op fra drama til thriller. Julien er magtesløs, da hans kone bliver fængslet og dømt for et mord, som hun måske/måske ikke er uskyldig i. Han er ikke en Liam Neeson type, men en ganske almindelig skolelærer. Så hvis han vil gøre sig noget håb om at få sin hustru ud af fængslet, så kan det ikke gøres med magt - men derimod via en langsigtet plan.

Pour Elle tager sig god tid med at komme i gang. Dramaet bygges stille og roligt op, inden det hen mod slutningen bliver en decideret thriller. Det gør den på den ene side mere realistisk end andre film i samme genre, men på den anden side også lidt mere kedelig.

Wayne

gik det op for mig at jeg havde set det før. Og ganske rigtigt, The Next Three days (med Russel Crowe) er et remake af denne rigtig gode film.

Det er lidt sørgeligt at de oprindelig film ikke når ud til et større publikum. Hvornår opdager de danske biografer at vi sagtens kan se en film på et andet sprog end engelsk/amerikansk?

Ikke at den amerikanske udgave er dårlig, den lever faktisk rimeligt op til denne. Men med lidt markedsføring, så havde den ikke været nødvendig.

Filmen er en spændende thriller, med masser af nerve

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.