Cookie- og Privatlivspolitik

All Eyez on Me

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en rå og truende grundstemning. Den indeholder en række scener med mennesker, der trues, overfaldes og dræbes med skud eller stikvåben. I en scene ses en chokeret mor græde over sit lille barn, der er blevet dræbt med et skud og i en anden scene ses en mand blive stukket ned foran sine børn. Endvidere er der scener, hvori en hovedfigur brutalt skydes med adskillige skud. Da der ikke er tale om meget udpenslet vold, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15 års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
15.06.2017
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
All Eyez on Me
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'All Eyez on Me' handler om den legendariske rapper Tupac Shakur, der gik under kunstnernavnet 2Pac.

Tupac blev født ind i en uretfærdig og voldelig verden, hvor han blev rig og berømt for sine rim og den aggressive gangster rap-persona. Men det bragte kunstneren i skudlinjen for politikere, politiet og østkystrapperne, der lå i blodfejde med vestkysten om dominans på rapscenen.

'All Eyez on Me' er den første store spillefilm om en af tidernes største hiphopnavne, der blev skudt i 1996 med enormt mediepostyr til følge. Tidligere har bl.a. dokumentarfilmen Tupac: Resurrection skildret kunstnerens liv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (142 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Demetrius Shipp Jr. er [...] et fund i hovedrollen. Ikke kun fordi han ligner Tupac, men fordi han kan bevæge sig som ham. Samtidig er de forskellige koncertsituationer godt gengivet." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... både manuskriptforfattere [...] og instruktør vil alt for meget på én gang. Og filmen ender med at sætte sig mellem flere stole." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... musikken er jo god og de millioner af fans vil sikkert føle sig [...] underholdt. De fleste andre kan med sindsro springe over. Og det er jo ret ærgerligt, når historien egentlig er så god ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Selvom det er prisværdigt, at der bliver plads til også at vise noget af bagsiden af medaljen [...] så drukner filmen i benovelse over sit eget emne." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er afsindigt, hvor meget [...] Demetrius Shipp Jr. ligner Tupac Shakur [...] Men instruktør Benny Boom formår ikke at få filmen til at mime Tupacs energi." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sarahuser/704555

:)

Rasmus

Det her er ikke godt, det er faktisk helt vildt slemt. Den er sindsygt kedelig og dens måde at genskabe rap-legendens historie på er en underlig kombi af tykt og tyndt. Denne film kunne lære en del af Straight Outta Compton og jeg er bestemt ikke tilfreds :(

"Certified Fresh"

Det bliver småkedeligt i løbet af længden for den er alt for lang, og der sættes spørgsmålstegn over hvordan i alverden filmen kan være og føles så langt ig alligevel ikke opnå alle de ting filmen prøver at opnå?!

Kevin

God

Mortenuser/944657

Jeg kunne simpelthen ikke tro på karaktererne. Ukritisk glorificering af tupac, grænsende til historieforfalskning

Alexander

Jeg tror det bliver en god film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.