Cookie- og Privatlivspolitik

Aliens vs Predator 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.01.2008
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Aliens vs. Predator: Requiem
|

Efter succesen med 'Alien vs. Predator' i 2004 fortsætter den populære franchise med 'Aliens vs. Predator 2'.

De to ikoniske monstre fra to af de mest skræmmende filmserier nogensinde fører krig mod hinanden i den stille og rolige by Gunnison.

En ung sherif hjælper hjælper alle byens desperate indbyggere med at slippe væk, da Aliens, en ”Predator-dræber” og en dødelig ny trussel pludselig er på vej til byen.

Det kommer ikke til at gå stille af sig, når Aliens og Predators er tilbage på det store lærred, hvor kun den stærkeste overlever.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (92 votes)
3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Man kan jo næsten ikke se hvad de laver når der er så mørkt og kameraet ryster jo helt vildt.

Jacob

I deres iver efter at skabe den mest skræmmende stemning har filmfolkene gjort det hele så mørkt, at det næsten er komplet umuligt at se hvad der egentlig foregår. Desuden er idéen om den lille uskyldige amerikanske by som kommer under angreb så tyndslidt, at det grænser til at blive pinligt for begge parter. Eneste lille lyspunkt at da Yutani kommer i besiddelse af et stykke high-tech fra de besøgende, og en kommende 3'er var uden tvivl kørt i stilling som den endelige sammenkobling mellem AvP'erne og Alien, men alt det blev gjort ugyldigt med Prometheus nogen år senere.

Frank

Dårlig film

Wayne

og den holder ikke i byretten... Skidt, man tror ikke på nogen af dem.

Jeff

These movies should have remained comic books.

M_Weihrauch

De kan lave lige så mange film de har lyst til med de to fantastiske "figurer", og putte så mange flotte og fede effekter på som de lyster.. men de vil aldrig kunne nå et niveau som de originale film bag Alien og Predator.

Arnold og Sigourney's film vil altid være de eneste rigtige med de to "figurer"..

Desværre ingen anbefaling herfra.

Anonymuser/0

AVP 2 er en rigtig go' film med masser af aktion og blod... men syntes at det nogen gange er for mørkt til at man kan se det hele.

mikkel knudsen

avp 2 det er en meget god film og der er mange aliens med i den her...også en mega fed kamp mellem den store aliens og predator....og det var nogen fede effekter og meget med action den er næste lige som 1eren der er mange der dør i den her film og mega godt lavet.

S. Rico

Gys og splat uden effekt og uden en historie, der fanger én. Det var spild af tid.

Kian

Har lige set den.
filmen var fantastisk!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.