Cookie- og Privatlivspolitik

Alien: Resurrection (1997)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alien: Resurrection
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Lt. Ripley troede hun havde fået fred, men nu er hun tilbage i 'Alien Resurrection'.

200 år efter Ripleys ultimative offer på Fiorina 161, er det endelig lykkedes at klone en perfekt genskabelse af Lt. Ripley; komplet med Alien-dronningevæsenet i hendes indre, som tilfældet var på hendes dødstidspunkt.

Det er nu planen, at skrupelløse videnskabsmænd vil isolere og siden selv lære at udnytte væsenernes endeløse kraftressourcer. Men naturligvis er der ingen, der har taget højde for, at disse nye, genetisk klonede væsener repræsenterer en endnu mere resistent og intelligent generation end de tidligere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Dette fjerde kapitel i den populære sci-fi-gyser franchise er uden tvivl den svageste, både dramatisk og visuelt.

Og jeg synes ikke man skulle have lavet den her film, jeg synes det er dumt at de har klonet Ripley.

Jacob

I hænderne på en gal franskmand blev franchisen genoplivet, og det betød ikke bare at Alien blev vildere, men også Ripley blev en smule psykotisk med syreblod, for ikke at tale om den lidt bizarre og nærmest "åndelige" forbindelse til sin nemesis. Den har sine øjeblikke som da hovedpersonen finder sine kloner, men nu tænker man at den satan godt snart må dø!

Frank

Dårlig film

S. Rico

Anmelderne er ikke ligefrem begejstrede for denne 4. film i rækken. Og jeg kan godt forstå kritikpunkterne. Efter at have set den et antal gange er jeg nu langt mere positiv. Det er en mega god actionfilm med en række interessante nye elementer. Den er muligvis ikke helt tro mod esten af Alien universet, men jeg kunne godt lide idéen om en levende født krysning mellem et menneske og en alien. Det er faktisk helt rørende at se vanskabningens liv ebbe ud.

Wayne

Jeg er sikker på at jeg havde anmeldt denne...

Jean-Pierre Jeunet kunne ikke holde fingrene fra de døde - og hvad gør man så? De genopstår som kloner, når man først har accepteret det så er det såmænd en ok Alien udgave, der dog aldrig når i nærheden af de første 2, som begge er mesterværker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.