Cookie- og Privatlivspolitik

Ainbo - Amazonas' vogter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk grundstemning. Den indeholder flere scener, hvor hovedpersonerne er på flugt fra farefulde og lettere uhyggelige væsener, og scener med konflikt, vrede og sorg. Hertil kommer dramatiske scener med uhyggelige forvandlinger. Da filmen er animeret, og da den også indeholder varme og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
22.07.2021
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ainbo: Spirit of the Amazon
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio - dansk tale
|
Ainbo plakat

Animationsfilmen 'Ainbo - Amazonas' vogter' handler om pigen Ainbo, der bor dybt inde i Amazon-junglen.

Da Ainbo opdager, at hendes by bliver truet, går det ligeledes op for den unge jæger, at der findes andre mennesker end hendes eget folk.

Med hjælp fra de to totemdyr, bæltedyret Drillo og tapiren Vaca, er Ainbo fast besluttet på at redde hendes land og hendes folk, før det er for sent.

Familiefilmen tager publikum ind i en verden af eventyr, mens den fortæller en historie om at finde sin vej i livet, venskab og miljø.

Filmens instruktør har tidligere stået bag Den lille vampyr og henter denne gang elementer fra bl.a. Løvernes konge og Avatar.

'Ainbo - Amazonas' vogter' vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
2.6
3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Filmen lægger dybsindigt og melankolsk fra land med en præcis forståelse for, hvem den fortæller til, men i det øjeblik Ainbo forlader sin hjemby, lister en munter og gammelkendt opskrift sig ind og erstatter refleksionerne." (Casper Hindse)

  • Politiken

    "Associationen til 'Frost' rammer næppe ved siden af. Men det gør udførelsen altså beklageligvis. Det er, som om Zelada & co. har besluttet, at kun Ainbo, Dillo og Vaca behøvede detaljeret animationsindsats i mimik og bevægelse. Resten af landsbyen er stive i motorikken ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

God familiefilm, mit barn var rigtig begejstret.

- Lars Møller

Vakse Viggo

Er det en børnefilm, om klimaaktivisme?

Reff

Der er intet bedre medie, end animations film, til at give børn og unge en forståelse og perspektiv for ellers dybe og vigtige verdens hændelser. Kan være den vil overraske!

Vakse Viggo

Jeg kommer til at tænke på tv-serien "Captain Planet". Måske skulle man genopleve den?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.