/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

After 3: After We Fell

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en konfliktfyldt stemning. Der er scener med slagsmål, skænderier og situationer, hvor hovedkaraktererne kommer i voldsom følelsesmæssig affekt. Filmen indeholder endvidere en række sexscener, primært mellem unge mennesker. Da det voldsomme og seksuelle indhold ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.09.2021
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
After We Fell
|
Versioner: se alle
2D, Maraton, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Filmen 'After We Fell' er det tredje romantiske drama baseret på bogserien af Anna Todd, hvor Tessa denne gang påbegynder et spændende nyt kapitel i sit liv.

Mens Tessa forbereder sig på at flytte til Seattle for sit drømmejob, når Hardins jalouxi og uforudsigelige opførsel imidlertid nye højder og truer med at gøre en ende på deres intense forhold.

Parrets situation kompliceres yderligere, da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys. I sidste ende må Tessa og Hardin beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for, eller om tiden er inde til at gå hver til sit.

Filmen følger efter After og After We Collided, der er blevet kaldt en teenageversion af Fifty Shades of Grey med Harry Styles' liv som udgangspunkt.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (91 votes)
4.3
1.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Filmen dvæler ikke ved noget som helst, og knaldene er nærmere til stede for af pifte stemningen op i biografsalen end for at forklare noget om handlingen og uddybe dens personers gøren og laden." (Casper Hindse)

  • Jyllands-Posten

    "Al bitterhed skal dræbes med et knald i den rædselsfulde ”After We Fell”." (Katrine Sommer Boysen)

  • Soundvenue

    "Tredje film i 'After'-serien er en katastrofe. Modsat filmens hovedkarakter er man som publikum ikke så forgabt i den øretæveindbydende brite, at man gider tolerere hans shit længere." (Karoline Balstrøm)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.