Cookie- og Privatlivspolitik

After 2: After We Collided

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder enkelte scener med ulykker, overfald og slagsmål, hvor de voldelige elementer ikke er udpenslede. Filmen indeholder desuden mange scener med forskellige former for erotisk samvær. Flere af scenerne skildrer voksnes seksuelle samvær i en ungdommelig sammenhæng uden at være visuelt detaljerede. Filmen vurderes derfor til kun at kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.09.2020
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
After We Collided
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Ungdomsfilmen 'After We Collided' er fortsættelsen på fanfiction-filmatiseringen After om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin.

Efter hændelserne i den første film starter Tessa sit praktikforløb hos et bogforlag som single og selvstændig. Imens lever Hardin en rodløs tilværelse, imens han prøver at komme over tabet af sit livs kærlighed.

Da Tessa i en brandert på en forretningsrejse ringer til Hardin, finder han hende på et hotelværelse med hendes nye kollega Trevor, og Hardin bliver sygeligt jaloux. 

Herefter bliver de to teenageres liv igen viklet ind i hinanden, og de må nu prøve at håndtere deres komplicerede følelser for hinanden, mens de kæmper med tillid, emotionelle udbrud og deres unægtlige tiltrækning til hinanden.

Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin vender tilbage i de to hovedroller, mens Dylan Sprouse bliver tilføjet til universiet i rollen som Trevor.

'After We Collided' er baseret på anden bog i serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (196 votes)
4.3
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "'After We Collided' er næsten komisk forudsigelig, men mest af alt er filmen en tankeløs teenagedans i tomgang." (Casper Hindse)

  • Jyllands-Posten

    "Det hele føles så mekanisk og uerotisk, at det gør ondt. Fri os for flere film i rækken, lyder en naiv bøn herfra, mens treeren sikkert allerede er i produktionsfasen." (Katrine Sommer Boysen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ghita

God underholdning til en lørdag aften i biografen.

Mads

Jeg vil hellere penetreres af en havne luder, og derefter blive gennem tæsket af et bandemedlem end at se denne film. Hvis bare jeg kunne give den 0 stjerne. Hvis du godt vil spilde 110 kr og 2 timer af dit liv er det en perfekt film for dig. Jeg kunne købe købe 11 cheeseburgers i stedet for at se denne belortet film. Hvis alle kneppescenerne var taget ud af filmen ville den varer et kvarter. Endu engang lortefilm!!!!!! Knus Ole ;)

Lisa

Jeg har aldrig, i mit 15 årige lange liv, haft mere lyst til at smadre mit hoved med en hammer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.