Cookie- og Privatlivspolitik

After

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en konfliktfyldt og romantisk stemning. I flere scener ses slagsmål og personer, der har sex og kommer i følelsesmæssig affekt. Det voldelige og seksuelle indhold er imidlertid ikke udpenslet. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
11.04.2019
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
After
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'After' handler om den dedikerede og pligtopfyldende studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske Hardin.

Tessa starter sit første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high school-kæreste.

Det varer dog ikke længe, før hun møder rebellen Hardin, som hurtigt bliver betaget af den uskyldige Tessa.

Den unge kvindes verden åbnes i det nye forhold, og Tessa begynder nu at sætte spørgsmåltegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

Men bag den mystiske facade gemmer sig mere end som så, og Tessa må finde ud af, om hun virkelig kan stole på Hardin.

'After' er baseret på den første roman i bog-serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles.

I fanfiction-genren har vi tidligere bl.a. set Fifty Shades of Grey-serien, som er baseret på Twilight-karaktererne. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (509 votes)
4.8
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "'After' er tænder- og hjerteskærende dum og så tynget af banaliteter og klichéer, at fortællingen er ved at implodere." (Thomas Brunstrøm)

  • Politiken

    "... 'After' [kunne] faktisk have været en præcis genreparodi - hvis den ellers havde ejet bare ét glimt af humor." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sanneuser/762923

Måske filmen ville være okay hvis jeg ikke havde læst bøgerne, men det har jeg og der er virkelig langt fra bog til film.
De har klippet så mange af de gode ting fra bøgerne ud hvilket gør filmen tam og alt for sød.

Kristina Schmücker

Hold op hvor blev jeg skuffet... Har læst bogen og hvor mangler der bare mange vigtige detaljer i filmen. gaaab den er kedelig...

Rebecca

Var inde og se den med min veninde og vi syndes begge at den var mega god

Camilla Dahl

Super fed film!!

Linetteuser/499734

Man skulle nok have hæftet sig ved at ligheden mellem fifty shades of grey og aldersgrænsen havde en større betydning end først antaget. I en alder af 24 anbefales den i hvert fald ikke. Det er noget af en tør sammenligning med Fifty shades - og jeg har ikke læst bogen ...

Kate

Hvorfor?
Hvorfor ikke bare sælge den som endnu en hjernedød teenmovie?
Jeg er så skuffet over hvordan man fuldstændig har pillet bogens karakter fra hinanden og valgt at gøre brug af 10% af deres potentiale.
At man så formår på ingen måde at udvikle på Tessas karakter, og forvandler hende til en tørkikskarakter på højde med en Marie kiks er bare under al kritik.
Æv æv æv....
Sikke en omgang opreklameret, visionsløs bævl.

Olivia

Jeg kunne ærgerlig talt ikke lide den efter første gang jeg så den, da jeg synes den var for langt fra bogen. Men anden gang prøvede jeg at være lidt mere openminded og kunne meget bedre lide den efter.

Sanne

Fantastisk bøg, skuffende film..!! Der er blevet undladt så meget vigtigt fra bøgen fordi det er blevet gjort til en børnefilm, nej samme skuespillere og hæv aldersgrænsen til 16 så kunne det blive en ordentlig film..! Havde håbet på at de havde lavet den lidt mere som Fifty shades of grey, men det er selvfølgelig ikke nemt når børn på 11 må se den..!

Jean

Først har jeg prøvet at vinkle og tænkte at jeg måtte se med øjne som om jeg ikke har læst bogen og nej den er forfærdelig.

Når man så har læst bogen er det utroligt hvordan de har kunne slippe fra at klippe nogle af de vigtigste ting fra bogen fra og derudover fuldstændig ødelægge deres karaktertræk. Denne film var en kæmpe skuffelse.

Camille

Filmen er fantastisk ligesom bogen er, håber virkelig på en nr 2
SÅ INGEN NEGATIVE komentarer !!!!!!!!!
ikke lyt til de hjemmesider der, det er ene mænd som har anmeldt den ://

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.