Cookie- og Privatlivspolitik

Abernes Planet Marathon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
7 timer (ekskl. reklamer og trailers)

Den 12. Juli 2017 hyldes Abernes Planet-sagaen med marathon på den nye trilogi. Det er en mulighed for at opleve filmene med de uforlignelige visuelle effekter, og forpremieren på den helt nye tredje film i sammenhæng på det store lærred.

Trilogien starter med at man opdager en kur mod Alzhaeimers, der kan gendanne tabte hjerneceller. En forsker tester serummet på aben Bright Eyes, der som resultat bliver ekstremt intelligent. Bright Eyes dør og efterlader en lille abeunge som forskeren tager til sig og kalder ham Caesar. Myndighederne får fat i Caesar og burer ham inde sammen med en masse andre primater. Her ender Caesar med at videregive sin intelligens til de andre.

En dødelig virus spreder sig mellem menneskene og et oprør tegner sig efter de intelligente aber flygter. Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker. Caesar står over for et slag, der vil afgøre skæbnen for deres arter og fremtiden for planeten.

Alle tre film er med danske undertekster. Den første film er i 2D og de andre i 3D. Der er 15 min. pause mellem hver film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.4
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.