Cookie- og Privatlivspolitik

A Nightmare on Elm Street (1984)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Nightmare on Elm Street
|

Klassikeren 'A Nightmare on Elm Street' (Morderisk mareridt) foregår på Elm Street, hvor noget er helt galt. De unge teenagere bliver nemlig en efter en slagtet i et grusomt blodbad.

De har alle haft det samme mareridt om en mand med knive på fingrene, som kommer efter dem... Men hvor længe kan man holde sig vågen - og i live?

'A Nightmare on Elm Street' er instrueret af Wes Craven.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

En gyser der rammer lige plet så man ikke tør falde i søvn måske. Kan tydeligt huske dengang man var bange for at sætte gysere på, men nu til dags er man blevet mere immun. Det også en direkte ond ability at kunne angribe en for drømmene og noget som er svært at forsvare sig i mod. Jeg synes så slutningen var en Cliffhanger.

S. Rico

Ganske underholdende teenage slasher, hvor det sjoveste næsten er at se Johnny Depp i hans allerførste rolle. Han er nærmest uigenkendelig.

Freddie Krueger er en utrolig farverig bad guy. Bestemt ikke en man har lyst til at møde i sine drømme. Han kan tilsyneladende også komme ind i den virklige verden, men det er svært at gennemskue den interne logik i, hvilke regler der gælder der. Det gør det lidt svært at vide, hvad der egentlig er på spil. Men det er nok bedst ikke at tænke så meget over det og bare nyde "festlighederne".

Joe

Klassisk gyser!

Karsten

"A nightmare on Elm Street" er så original, realistisk, og den generelle tendens. Filmen handler om en afdød børnemishandler som nu lever igennem børns mareridt. Robert Englund er virkelig skræmmende som Freddy Krueger, en mørk figur, hvis eneste formål er at dræbe alle søskende til sine mordere. Kniven-styled finger handske er blevet et varemærke for denne fantastiske figur, der blev skabt af forfatter-instruktør Wes Craven. Filmen går for suspense, drama, og gore og leverer for det meste. Ingen af figurerne er udviklet meget godt, men de fleste vil ikke leve længe nok til at se slutningen af filmen, så det gør såmænd ikke så meget. En god gyserfilm, der leverer stadig i dag.

Emil

Filmen har en god handling, men skuespillerne spiller ikke særlig godt eller realistisk f.eks Marge Thompson ser Tina' krop i en pose fuld med blod, og hun er ikke bange. Men underholende film, den er lidt uhyggelig

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. Tiden er enten løbet fra dette teenagemareridt eller også er mine drømme blevet mere voksne. Stadigvæk meget bedre end nyindspilningen. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Kian

den hele.
Filmen var ret god.
Jeg tror den nye bliver bedre.

Kian

og filmen virkede god selv om jeg kun så så lidt af den

Dennis

den skal da bare helt klart ind og ses på stort lærede

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.