Cookie- og Privatlivspolitik

A Knight's Tale

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.10.2001
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Knight's Tale
|

Filmen 'A Knight's Tale' er den medrivende fortælling om den fattige William Thatchers higen efter at ændre sin skæbne, vinde en underskøn jomfrus hjerte og i øvrigt rocke middelalderen godt og grundigt.

William er en modig ung mand og snart deltager han i den tids farligste og fineste manddomsprøve: Ridderturneringen med lanser og sværdkamp – en begivenhed der skaber helte og William vil være en helt.

'A Knight's Tale' har Heath Ledger i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg havde forventet en hel klassisk ridderfilm hvor man skulle følge en "underdog", og hans vej op til toppen af ridderturneringerne. "A Knights tale" er absolut også klassisk i sin historiefortælling, men den har alligevel en overraskende opbygning. Humor og sjove indslag er en stor del af filmen og det havde jeg slet ikke forventet. Istedet for at bruge et episk orkester til at frembringe musikken i filmen, har man fokuseret på at bruge relativt meget moderne musik for at skabe stemning i filmen. Man kan bl.a. nævne AC/DC, Queen og David Bowie, som jo ikke ligefrem er lig med middelalder-musik! Det havde faktisk en god og overraskende effekt.

Katja

Fin lille middelalderfilm med kærlighed, lanser og skøre frisurer (frisurer som slet ikke hører sig til i den periode!)

Lars Michael

Meget sjov film godt lavet .

Frank

Okay film

Hulle

Det her er klart en af mine ynglings film...

musikken og historien er bare perfekt... bliver altid i godt humør af den her...

Cecilie

Jeg elsker den her film!

S. Rico

Som stor fan af Arthur sagaerne og de originale beretninger skrevet af Sir Malory samt den senere udmærkede genfortælling af Steinbeck, så forventer jeg mig meget af en film om riddere og den tid.

A Knight’s tale er klart bedre end den horrible First Knight med Richard Gere. Men derudover er der ikke meget at råbe hurra over.

Wayne

Høj humor og overskud præger denne film om riddere, og nogen der gerne vil være det, samt prinsesser og hvad det medfører. Heath Ledger i en fed rolle hvor der ses stort på om rockmusik og disco var opfundet i middelalderen. Poul Bettany viser et særligt komisk talent. Se den og bliv i godt humør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.