/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

A-Ha The Movie

25.11.2021
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
a-Ha The Movie
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

I dokumentarfilmen 'a-Ha The Movie' kommer vi helt tæt på det ikoniske norske popband bag mega-hittet 'Take On Me', der er et af de mest afspillede numre nogensinde.

Filmen fortæller historien om bandet fra det blev dannet i 1982 og helt frem til i dag. En periode, der på mange måder har været udfordrende for bandets tre medlemmer Morten Harket, Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen.

Selvom de stadig turnerer rundt i verden med deres musik, foretrækker de nemlig at tilbringe så lidt tid som muligt sammen, når ikke de står på scenen.

Gennem interviews hører vi, hvordan de tre har oplevet bandets turbulente tid, og hvad der har drevet dem hver især mod den succes, de har opnået. Som da de lavede titelsangen til James Bond-filmen The Living Daylights.

Samtidig tager 'a-Ha The Movie' dig med igennem popbandets store katalog af hits samt med op på scenen til koncerter med tusindvis af fans i lande verden over.

Filmen er instrueret af Thomas Robsahm, der tidligere bl.a. har produceret det norske gyserdrama Thelma. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.5
3.3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Fortællingen om a-ha bliver ikke desto mindre både en charmerende pophistorisk tidsrejse og en hvas fortælling om roden til al den kiv og strid, som alle dage har plaget det musikalske valgslægtskab, man kalder et band." (Kim Skotte)

  • Soundvenue

    "Og selvom Thomas Robsahm tydeligvis har vundet de tre modne popmænds fortrolighed i form af deres gavmilde interviews hver for sig, bliver vi desværre ikke meget klogere på, hvorfor a-ha i dag først samles i sekunderne før mødet med publikum." (Martin Gronemann)

  • Jyllands-Posten

    "... instruktøren stiller sig tilfreds med deres frustrerende mangel på selvindsigt, og det resulterer i, at filmen bliver alt for overfladisk." (Katrine Sommer Boysen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter