Cookie- og Privatlivspolitik

A Ghost Story

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en trist og knugende grundstemning. Den er roligt fortalt, men indeholder flere mere dramatiske scener. I en scene ses en familie, som er blevet myrdet og lig, der går i forrådnelse. Scenen forekommer pludseligt og uden varsel, hvilket gør den skræmmende og uforståelig for børn. Filmen får derfor en 11-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
01.02.2018
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Ghost Story
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Dramaet 'A Ghost Story' handler om en komponist, ved navn C, der dør efter en påkørsel udenfor sit og kærestens hus i Texas.

Kæresten, der refereres som M, identificerer ham på lighuset og kører hjem, hvorefter C rejser sig som et spøgelse i sit ligklæde og følger efter hende.

Der er hypnotisk nærvær i forholdet mellem M og det stakkels spøgelse, der dog hverken kan kommunikere med eller trøste sin elskede.

Tiden går, M flytter ud, nye lejere flytter ind, og spøgelset bliver tvunget ud på en rejse, der transcenderer tid og rum. 

'A Ghost Story' har Casey Affleck og Rooney Mara i de bærende roller, og det er nu anden gang, at de to skuespillere bliver instrueret af David Lowery. Første film var det romantiske drama Ain't Them Bodies Saints.

Filmen udforsker, hvad der sker efter døden, og i den forstand minder den om nyklassikeren Ghost.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.8
3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Casey Affleck er stjernen i dette smalle indiedrama, men i de fleste scener er han gemt under et lagen med to huller ..." (Joakim Grundahl)

  • Weekendavisen

    "'A Ghost Story' er et gennemført stemningsstykke. En smuk og for alvor anderledes film, som man også bliver klogere af." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IWannaBeSedateduser/184940

Det er vist en misforståelse, når I skriver at filmen minder om Ghost. Det er meget unfair, at forsøge at sælge filmen på den måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.