99 Homes

Censur 15
05. Nov 2015
112 min
Scanbox
99 Homes
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

'99 Homes' handler om bygningsarbejderen Dennis Nash, der knokler for at få økonomien til at hænge sammen og beholde det hus, hvori han bor sammen med sin mor og ni-årige søn.

Hans hårde arbejde er desværre ikke nok, og en dag banker den karismatiske men iskolde ejendomsmægler, Nick Carver, på døren og sætter familiens hus på tvangsaktion.

Ydmyget, hjemløs og desperat opsøger den unge mand nu ejendomsmægleren for at komme i lære og tjene penge ved at sætte andre familier på gaden. Dennis får hurtigt succes og muligheden for at forsørge sin familie er endelig indenfor rækkevidde. Alligevel kan han ikke få sig selv til at fortælle sine nærmeste om det nye job.

Dramaet '99 Homes' kigger på den økonomiske kamp i den amerikanske underklasse. Spider-Man-skuespilleren Andrew Garfield ses i rollen som Dennis, der tvinges til at sælge ud af sin egen værdighed, mens den beregnende forretningsmand, Nick, spilles af karakterskuespilleren Michael Shannon i en rolle der minder om en moderne Gordon Gekko. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: