7 Years of Lukas Graham

Censur 7
05. Nov 2020
78 min
Camera Film
7 Years of Lukas Graham
Billede
(© Camera Film)
7 Years of Lukas Graham film plakat
(© Camera Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.0 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

'7 Years of Lukas Graham' er en dokumentarfilm, der følger bandet Lukas Graham over en periode på 7 år. Der er nok ikke en person i Danmark, der aldrig har hørt om bandet eller nogle af deres hits, så som 'Drunk in the Morning', 'Mama Said' eller '7 Years'.

Lukas Graham er i dag nemlig et legitimt verdenfænomen, der med '7 Years' blev det første danske band til at opnå en milliard afspilninger på Spotify og Youtube.

Men i 2013 vidste ingen præcis, hvor stor gruppen af de unge danske drenge ville blive. Der bliver bandet signet af en verdens største pladeselskaber Warner Bros. Records, og instruktør René Sascha Johannsen begynder at følge bandet med et kamera over skulderen.

Vi følger bandet og i særdeleshed den karismatiske frontmand Lukas Forchammer, og hvordan succes rammer dem, i øjeblikket det sker.

I et hudløst ærlig portræt, bliver du taget med om bag scenetæppet, ind på pakkede bandbusser, swimmingpools i Los Angeles og Christianias gader, hvor Lukas deler sine drømme, tvivl og overvejelser.

Alt er nemlig ikke lige nemt, når den unge ambititøse sangskriver bliver katipuleret til toppen af hitlisterne, gigantiske scener verden over og Grammy uddeling. 

At balancere personlig integritet, familieliv og en altomsluttende karriere tager nemlig hårdt på Lukas, og filmen giver et helt unik indblik i hvordan.(copyright:kino.dk)

 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: