Cookie- og Privatlivspolitik

3 kvinder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en rolig, knugende og desperat stemning. Der er flere ubehagelige scener, hvor en person forsøger at begå selvmord, og hvor personer råber og skriger og udviser en truende og voldelig adfærd. I filmens indledende scene optager en desperat og fortvivlet ung pige sit selvmordsforsøg. I en anden scene bliver hun slået og skældt ud af en person. I flere scener råber og skriger en person og kommer med dødstrusler. Da filmen også indeholder lange, rolige passager og positive forløsninger, da det dramatiske og ubehagelige indhold ikke er udpenslet og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes den kun at kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Se rokh
|

I det iranske drama '3 kvinder' rejser en filminstruktør og en skuespillerinde afsted til en afsidesliggende landsby for at undersøge et mysterie.

En ung pige har sendt dem en video, hvor hun måske/måske ikke begår selvmord i kunstens navn. 

Nu må de to finde frem til sandheden - drev omgivelsernes manglende forståelse for hendes passion pigen i døden? Eller er videoen i virkeligheden et stykke kunst?

'3 kvinder' skildrer sin handling i mockumentary-stil, hvilket instruktøren Jafar Panahi tidligere har beskæftiget sig med, og han er bedst kendt for filmen Taxi Teheran, som han måtte smugle ud af sit hjemland.

Instruktøren spiller som altid sig selv, og han vandt samtidig prisen for Bedste manuskript ved sidste års Cannes Film Festival. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.6
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Stilen er langsommelig med sin helt egen underdrevne humor, som man skal være vågen og interesseret i fremmede kulturer for at opfange." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... Panahi bliver ved med at sende den ene dybt interessante neorealistiske perle ud efter den anden. '3 kvinder' er en af dem." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Weekendavisen

    "... 3 kvinder er et kærestebrev: en lykkelig, løs sammenføjning af hybridfilm, meta- og autofiktion. Filmen er samtidig tænkt som en hyldest til Panahis første arbejdsgiver og læremester, Abbas Kiarostami, som døde i 2016. Panahi har ikke kapituleret, men han er blevet en varmere kunstner. Lyset klæder ham umådelig godt." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.