Vind biografbilletter hver uge

3 kvinder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en rolig, knugende og desperat stemning. Der er flere ubehagelige scener, hvor en person forsøger at begå selvmord, og hvor personer råber og skriger og udviser en truende og voldelig adfærd. I filmens indledende scene optager en desperat og fortvivlet ung pige sit selvmordsforsøg. I en anden scene bliver hun slået og skældt ud af en person. I flere scener råber og skriger en person og kommer med dødstrusler. Da filmen også indeholder lange, rolige passager og positive forløsninger, da det dramatiske og ubehagelige indhold ikke er udpenslet og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes den kun at kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
31.10.2019
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Se rokh
|
Billetter

Det iranske drama '3 kvinder' skildrer i mockumentary-stil en filminstruktør og skuespillerindes rejse til en landsby, hvor en ung pige måske/måske ikke har begået selvmord i kunstens navn.

Instruktøren Jafar Panahi spiller som altid sig selv, ligesom der er set senest i Taxi Teheran. Filmen vandt en pris for Bedste manuskript til Cannes Film Festival 2018.

Mere omtale af '3 kvinder' følger...

Skal du se 3 kvinder?
(9 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter