Cookie- og Privatlivspolitik

3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
08.12.2011
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drei
|

Filmen '3' er et tysk trekantsdrama, der foregår i den tyske storby Berlin.

Parret Hanna (Sophie Rois) og Simon (Sebastian Schipper) er moderne storbymennesker. De bor i Berlin, hvor de færdes i kreative kredse og ønsker ingen børn til at ændre på deres liv.

Men efterhånden begynder sprækkerne at vise sig i forholdet, og parret glider længere og længere fra hinanden. Uafhængigt af hinanden begynder de begge en affære med Adam (Devid Striesow), men da Hanna bliver gravid, opstår der naturlig forvirring omkring, hvem der er far til barnet.

'3' er instrueret af Tom Tykwer, der stod bag 'Lola rennt' (1998) og de to internationale storproduktioner 'Parfumen - historien om en morder' (2006) og 'The International' (2009).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "... de mange filmiske demonstrationer af fremmedgørelse og det noget anstrengt konstruerede forløb gør desværre ... '3' til en delvist frustrerende oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... lider under sin alvorsfuldhed, selvom pinligt-sjove scener ind i mellem dukker op og bryder isen - både for karaktererne og publikum. Så på trods af, at '3' nok tilbyder et dejligt udfordrende syn på kærlighedsforhold-traditioner, rummer filmen som et hele ikke store udfordringer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... det eneste problem med 'Drei', der er noget så sjældent som en intelligent, stærkt seværdig, morsom og underholdende romantisk komedie, [er] at der males med lidt for brede pensler." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "Det er ikke en film, som man lever sig ind i. Til gengæld er der en sval, fornem nydelse forbundet med at glide ind i Tykwers dybe bystemninger og give sig hen til hverdagslyset, summen af menneskers livsenergi." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dating

OK film med gode kvaliteter. Synes generelt at karakteren Simon måske overspilles lidt. Underholdende uden at blive sådan en film man sidder og tænker over bagefter - men det prøver den nu heller ikke at være.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.