Cookie- og Privatlivspolitik

16 Blocks

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
21.07.2006
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
16 Blocks
|

I filmen '16 Blocks' har den semikorrupte politibetjent Jack Mosley (Willis) en næsten livslang karriere som lovens håndhæver i New York, sat sine tydelige spor i form af heftig alkoholkonsumering og et tonstungt mishag ved tilværelsen.

Men på endnu en ligegyldig arbejdsdag, hvor Jack kun længes efter at kunne sove tømmermændene ud, ringer hans vækkeur for første gang i mange år med klokkeklare signaler om at leve op til sin profession.

En tilsyneladende rutinepræget vidnesag, hvor Jack skal eskortere den småkriminelle Eddie Buncker (Mos Def) 16 blokke fra detentionen til retsbygningen, udvikler sig til en intens og nådesløs forfølgelse af Mosley og Buncker, som indflydelsesrige bagmænd partout vil forhindre i at nå frem til retssalen.

'16 Blocks' er instrueret af action-veteranen Richard Donner.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Synes faktisk at filmen er rigtig god, da jeg så den første gang blive jeg overraskede over hvordan den er . En film som alle kan se .

Frank

Dårlig film

Wayne

den alkoholiserede betjent, der har lært at kigge den anden vej for penge - men som pludselig finder tilbage til den oprindelige kerne, og kender forskellen på rigtigt og forkert. Strålende beskrevet af Willis - fed actionfilm, som ikke skuffer.

S. Rico

God gedigen lørdags underholdning - men heller ikke mere end det.

Nogenuser/12232

jeg elsker den linie. og filmen udvikler sig helt vildt godt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.