100 % ulv

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk grundstemning, og den indeholder flere scener med aggressive ulve - heriblandt anslaget - hvor stemningen er ildevarslende og let uhyggelig. Hertil kommer flere hæsblæsende forfølgelsesscener. Da der er tale om animation, og da filmen også indeholder varme og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
27.05.2021
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
100 % Wolf
|
Billetter
100 % ulv plakat

Animationsfilmen '100 % ulv' handler om drengen Freddy, der er arvtager i en familie af stolte varulve.

Freddy er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle. Men drengen får sig dog noget af en overraskelse, da han til sin første “forulvning” forvandles til en frygtindgydende…PUDDELHUND.

Det ser ikke godt ud for Freddy, men flokkens ældste giver ham chancen for at bevise at han har en varulvs hjerte inden næste måneopgang. Hvis han ikke lykkes vil han blive smidt ud af flokken for altid. Hjulpet på vej af en uventet allieret i form af den gadehunden Batty, kaster Freddy sig ud i et vildt eventyr for at bevise at han, under hans nuttede ydre, stadig er 100 Ulv.

Mere omtale af '100 % ulv' følger...

Skal du se 100 % ulv?
(9 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.