Cookie- og Privatlivspolitik

10 timer til Paradis

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
26.01.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
10 timer til Paradis
|

I det danske drama '10 timer til Paradis' bor Dennis (Kim Kold), en 38-årig bodybuilder, stadig hos sin mor (Elsebeth Steentoft). 

Dennis føler sig hæmmet af at bo hjemme, men han har også svært ved at bryde de trygge rammer, og han kan ikke rigtigt finde ud af det med kvinder.

Da hans morbror stolt viser sin nye thailandske kone frem, beslutter Dennis sig for at rejse til Thailand for selv at finde en kæreste.

'10 timer til Paradis' handler både om kærlighed og løsrivelse og er baseret på Mads Matthiesens prisvindende kortfilm 'Dennis' (2007).

kino TV - Kim Kold: "Jeg vil ikke blive typecastet"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (205 votes)
4.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fuld af sandheder som også andre end bodybuildere og thailandske kvinder kan se sig selv i og den rørende genkendelighed gør, at de halvanden time flyver af sted. Og et godt tegn, at det nye danske filmår begynder med en så fint syet og delikat formidlet debut." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der hvor filmen begynder at blive interessant, slutter den. Og uden Kim Kolds rørende spil som den Shrek-lignende kæmpe, havde den været ulidelig." (Birgitte Grue)

 • Ekstra Bladet

  "... nærmest dokumentarisk i sit formsprog, og mange af rollerne er da også besat af ikke-professionelle skuespillere, hvilket kun er med til at understrege den fornemt underspillede, socialrealistiske tone. Især Kim Kold ... gør varigt indtrykt..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... faktisk en fin lille film. Sympatisk og båret af en god idé. Og skuespillet af Elsebeth Steentoft og Kim Kold er fængslende. Men den er også problematisk, fordi den balancerer på grænsen til at udlevere sine karakterer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Selvom idéen i manuskriptet ... er god og præcis, forbliver dramaet - i skærende kontrast til filmens fascinerende hovedperson - lille og uudfoldet." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Der er ærlig talt ikke stof til en fuld spillefilm, men materialet sidder helt som det skal." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Artist

De fleste af os har vel foredomme om thailandske piger og danske mænd og ægteskaber, men filmen udfordrer vores foredomme - også om store tatoverede muskelmænd, som kan være sky små mus under de svulmende triceps og have komplekser ... bl.a. i forhold til deres noget dominerende mor ...

Mario

Utrolig Sørgelig og god film. Der handler om en stor bodybuilder som hedder dennis. han får nogle tips om at det sku være let at finde en sød tøs i thailand. Så det gør han så!

Alt ved filmen er godt.. fordi når man selv har prøvet at være der nede. så gir filmen os mere mening. da man selv har prøvet at mærke hvordan befolkningen behandler en der nede.
Alt er perfekt i thailand derfor giver jeg filmen 5 stjerner!

Anders Madsen

Rigtig god og spændene
Anders Madsen

Joanuser/376684

10 timer til Pardis er en film man må tænke over når man forlader biografens mørke. Hvorfor er det så svært at give slip- at klippe navlestrengen. Jeg sad flere gange med en knude i maven, over en mor kan sætte sig sådan på sin søn, så han næsten ikke kan finde sig selv og kærligheden. Desværre er det en film, som oftere en man tror, er tættere på virkeligheden end man i sin vildeste fantasi kunne forestille sig. Nu er Dennis godt nok 38 år, men jeg kan ikke slippe tanken om, hvordan det bliver når generationen af nuværende curling drenge skal frigøre sig fra deres mor. En film som viser hvor invaliderende en omklamrende mor kan være for ens frigørelse. Se den for din kommende svigermor. Så ved du hvad du kan risikere at skulle op imod. Her i filmen er det en mor og søn, men jeg tror sagtens problemet kan være det samme med en far og datter.

Mikkeluser/596185

eller far vs søn og mor vs datter :)

Meget enig. relevante emner i dagens danmark.

Rasmus

Jeg vil sige at den er fin nok, dog er der ikke bare et par samtaler der ikke bare bestod af et par replikker, som jeg savnede en del. Man skal nok ikke gå ind og se den her film hvis du er mere til en masse snak og en masse handling. Der hvor den er god syntes jeg er når han begynder og sige sin mor imod, ellers er der ikke meget godt ved den!

Carina

okay chillern film men handlingen... den kan siges i en sætning, og hvad sker der for hovedpersonen er/har været big time pusher på Christiania ?

Skal det nu være moderne ?

Katja

Dejligt for en gang skyld bare at sidde i biografsædet og nyde en smuk film, som ikke prøver at være noget den ikke er.. Hovedrolleindehaveren gør det rigtig godt og taget i betragtning af han ikke er skuespiller, er han et ægte naturtalent!

Har kun rosende ord til denne film som efterlod mig med en dejlig fornemmelse i hele kroppen..

Kom endelig med flere af dem!

Anonymuser/0

Jeg blev underholdt hele vejen igennem.Godt gået.

Hananuser/553929

Meget kort handling. Mange stille scener. De var gode til at vise udtryk, men alt ialt en lidt for stille film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.