007: Never Say Never Again (u/text)

Censur 11
134 min
TaliaFilm II Productions
Never Say Never Again
Billede
(© TaliaFilm II Productions)
Billede
(© TaliaFilm II Productions)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Af indviklede årsager havde Bond-producerne ikke retten til at filmatisere Ian Flemings roman “Thunderball”. Derfor kunne en rivaliserende filmmand, Kevin McClory, i 1983 sende en genindspilning af samme i biograferne. Han fik endda Sean Connery til, efter 12 år, at gentage sin glansrolle som en nu let aldrende, men stadig lige sexet agent 007.

Connery håndplukkede selv en perlerække af skuespillere til “Never Say Never Again”. Den fascinerende Klaus Maria Brandauer som Largo og Barbara Carreras skønne morderske Fatima Blush stjæler adskillige scener. En ung Kim Basinger danser jazzballet i rollen som Domino, Max von Sydow kigger forbi som Blofeld med den hvide kat, og selveste Rowan Atkinson får sin filmdebut som kikset britisk agent på udebane i Bahamas.

Lani Hall synger titelsangen, skrevet af den franske legende Michel Legrand. Selvom “Never Say Never Again” ikke indgår i hovedserien, er den stadig et autoriseret og dermed officielt James Bond-eventyr. Filmen er sjældent vist i danske biografer og aldrig før i 4K-kvalitet, så sørg for at gribe denne enestående chance for at fange Connerys comeback som 007 på det store lærred!

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: