Cookie- og Privatlivspolitik
Comic Con 2017: De største nyheder

Comic Con 2017: De største nyheder

Superhelte, spioner, robotter og androider

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

San Diego Comic Con (SDCC) er en sand nørdefest med alt godt fra filmens verden. Eventet er entop afsluttet, og her er de største trailers, der har ramt nettet siden. (se også den første trailer til Steven Spielbergs 'Ready Player One')

Klik på titlerne for at se premieredatoer mm.

Pacific Rim: Uprising
Den første teaser til fortsættelsen på Guillermo del Toros robotter vs. monstre-film har John Boyega (jep ham fra Star Wars) i hovedrollen. SDCC gav en forsmag på actionfilmen, der får premiere næste år.

Kingsman: The Golden Circle
Om titlen på efterfølgeren til den veloplagte spionfilm skal hentyde til slutningen på netop etteren, ved vi ikke. Vi ved dog, at Taron Edgerton vender tilbage sammen med et hav af spændende tilføjelser som Channing Tatum og et kærligt gensyn med Colin Firth. 

Thor: Ragnarok
Chris Hemsworth, Tom Hiddleston og Cate Blanchett ser ud til at levere en superheltefilm, der med solid 80er-tidsånd låner fra såvel 'Stranger Things' som 'Guardians of the Galaxy'. Og hvorfor skulle de ikke det? De nordiske guder passer perfekt sammen med kitsch, humor og blød heavy metal. 

Blade Runner 2049
SDCC fik også besøg af holdet bag Blade Runner-fortsættelsen, '2049'. Her fik publikum præsenteret en featurette, samt afsløret spillængden på filmen. 2 1/2 time kan vi se frem til i selskab med Harrison Ford og Ryan Gosling.

Justice League
Weekenden bød på nyheden om, at Batman højst sandsynligt forlader DC's udvidede superhelte-univers, da Ben Affleck ikke vil mere. Han når dog at medvirke i 'Justice League' og den kommende 'The Batman', som skulle være den første af en trilogi. Hvordan de så får ham ud af resten af filmene, er stadig uvist. 

Warner Bros. valgte alligevel at udsende nyeste trailer til 'Justice League' og helt fornuftigt er fokus rettet imod Wonder Woman, der stadig har momentum fra den succesfulde solofilm.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

men når spotlyset rettes mod DC, så starter den selvfølgelig igen, igen, igen.

Ben Afflect ER BATMAN - indtil han ikke er det længere.
Han er også den bedste batman, der har været, de tidligere versioner har alle sammen gjort det okay som Bruce Wayne, men som regel har de kun været anonyme skikkelser iført batman kostumet. Ben Afflectk er den eneste, der med overbevisning og troværdighed i stemmen kan sige: I AM BATMAN!!!

Og mht flashpoint, så kan man altså reboote en franchise til døde. X-men gjorde det med succes, men en af grundene til dette tor jeg skyldes, at mange af karaktererne fortsatte over i den nye timeline. Hugh Jackman fortsatte som Wolverine og vi fik også en sidste film med Patrick Stewart som professor X.

En film med Bruce Waynes far som Batman har ikke min interesse, og det vil så også betyde at i hvert fald BvS ikke har fundet sted. Kommer der så en BvS version 2? Hvis tidslinjen skal være korrekt, må det i så fald være en Old Man Batman vi ser i den film, da han nok vil være 25-30 år ældre end Bruce Wayne, der er omkring de 45 i BvS.

Det jeg håber sker, er at de introducerer Dick Grayson i The Batman filmen, og at han enten i The Batman 2 eller The Batman 3 overtager rollen som Batman/Nightwing.

Anders

Du skal ellers glæde dig, fordi historien bag er meget spændende. Den kommer med i DC´s nye Flash film, hvor han løber hurtigere end han nogensinde har gjort og ændrer tiden/løber ind i en parallel dimension om man vil.

Men her er universet vi kender anerledes og de skæbner vi kender har haft en anden skæbne, og ikke til det gode viser det sig. Istedet for at Bruces forældre blev skudt, var det unge Mr Wayne som døede af skudende efter teater forestillingen. Hvilket gør at hans far går den samme vej ned i grotten og ned af Batman-stien som vi kender, dog stadigt en anden Batman. Og Bruces mor, ja han bliver rablende sindsyg, og gæt hvilken karakter hun bliver?

hahahahahhahaha

Nå men du skal glæde dig, fordi historien bag er ret spændende og anerledes, hvis man nu er fan af universet.

Linauser/774152

Bare jeg også boede i USA når der var Comic Con!!!
Er altid DYBT misundelig når jeg ser klip derfra..

Men nok om det.. Det ser ud til, at der kommer masser af godter fra filmgodteposen :)

Jacob

Affleck gjorde det meget klart sammen med resten af Justice League panelet, at han bestemt vil holde fast i rollen. Men med ændringen af 'The Flash' til 'Flashpoint', så åbnes der op for at Bruce dør, mens hans forældre overlever i kølvandet på Lynets tidsrejse, der ellers bare vil stoppe mordet på sin mor. Hans far bliver nu Batman i stedet, der søger retfærdighed for sin døde søn. I 'Batman v Superman' blev Thomas Wayne spillet af Jeffrey Dean Morgan, også kendt som Komikeren i 'Watchmen', der er kommet med nogen interessante tweets i forbindelse med SDCC.

Jeg ser virkelig frem til 'Thor: Ragnarok', der sikkert vil give en fornem afslutning på trilogien om tordenguden. Især efter den noget sløje 2'er.

'Blade Runner' ligger pinligt nok på min liste over film jeg endnu mangler, men den må indhentes, for fortsættelsen virker yderst lovende.

Anders

Det som DC gør i øjeblikket er at filmatisere de tegnefilm de har haft lavet de sidste par år med stor succes, og håber spillefilmene kan blive kæmpe succeser.

Altså, så hvis du vile have afklaring over hvad der skal ske, må du finde tegnefilmen Justice League: The Flashpoint Paradox frem og se den.

Den er god !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.